diumenge, 22 de març del 2009

La cosa s'anima...


Estic contenta.
La cosa es comença a animar.... dia esplèndid, 45 km, 1hora i mitja sobre la bicicleta, gregari de luxe (el pare) i café amb llet de gorra. Què més vull???
Les sensacions segueixen sent bones, tot i que alguna molèstia em va avisant que no m'emocioni.... Demà fisio.



La bicicleta perfecte, molt fàcil de dominar i els canvis Campagnolo, una delicia.
Sé que la recuperació és lenta però estic animada i el meu repte és anar augmentant mica en mica el kilimetratge de les sortides per poder començar a pensar en alguna excursió més llarga....
Salut!!!

dimarts, 17 de març del 2009

LLUM AL FINAL DEL TÚNEL

Avui segona sortideta amb la bici nova. He arribat fins a Canet!!!! 26 km en poc més d'una hora. Les sensacions segueixen sent bones, tot i que em fa angúnia apretar i posar-me de peu. Tot arribarà!!
Avui toca fisio, a veure com em troba el tema.
De moment la cosa va endavant i SÍ, COMENÇO A VEURE LA LLUM AL FINAL DEL TÚNEL!!!!

diumenge, 15 de març del 2009

LA SEMI ESTRENA OFICIAL

Aprofitant que feia un dia esplèndid i que l'Iván encara s'està recuperant de l'accident i no toca bici, hem sortit a fer el primer tast de la Scott.
Hem provat nou manillar, manetes de canvi, alçades, seient... tot una mica en general. Acabant d'ajustar 4 cosetes... ja que ara només falta tallar a mida el tub de la forquilla que connecta amb la potència i ja estarà llesta.
Les rodes no són les R-SYS noves, ja que Mavic està resolent un problema de fàbrica i m'han donat aquestes.

Així que aqui teniu les primeres fotos, que tot i no ser una sortida amb "cara i ulls" per mi ja val.

A veure si us agrada.... la bici ;-)

diumenge, 8 de març del 2009

NIKAHULK IS BACK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


QUE TOTHOM TREMOLI QUE JA ESTIC PER L'ASFALT !!!!
Avui ha sigut la primera sortida en bici per carretera desprès d'estar ni més ni menys que 97 dies sense pedalar. La sortideta ha sigut suau, 1 horeta, en pla i a no gaire més de 20 km/h. Les sensacions han sigut bones, tot i que les molèsties hi segueixen sent però..... VEIG EL FINAL DEL TUNEL!!!!

Així que ara toca esperar a veure quan els peuets se'm refredin, si se'm queixen gaire o no....
Demà tinc fisio, a veure què em diu.

Aprofito per agraïr els ànims que m'heu estat donant durant aquest mesos, que per molt que us penseu que exagero, ha sigut un infern. Gràcies a l'Iván, of course, per la seva paciència i incansable voluntat de no deixar que em donés per vençuda i al Guillem, per fer-me riure en moments de "crisi" i per batre el rècord de la pregunta "Què fan avui els peuets??". També gràcies als meus pares, als sogres, al meu cosí preferit, al Miguel, a la Manoli, a la Pica, al Kim, a l'Alfonso, a la Laura i al Marc, al Massai, al Jose Miguel Gallardo, als companys de la Uni i a la meva àvia pels seus remeis casolans.

També agraïr la seva professionalitat al Sergi, del Centre de Rehabilitaciío Sinera, qui ha aconseguit ajudar-me de debó.

Espero no tornar a deixar d'escriure i penjar aviat fotos amb la meva nova bicicleta que té unes ganes boges de sortir al carrer.

Aprofito per saludar a l'Albert, un ciclista que he conegut avui i amb qui he compartit una xerradeta entre pedals.

GRÀCIES