diumenge, 25 d’octubre del 2009

MÉS KM I UN MAL PARIT


Avui també he fet kilometrada llarga... 115 km amb més de 500 metres de desnivell (avui no dic mitjana, jejeje). 4 hores i 45 minuts sobre la meva estimada Scott.
Ruta : Mataró - Vilassar - Premià - Masnou - Alella - Coll de Cera - Vilanova del Vallés - La Roca - Coll de Parpers - Argentona - Vilassar - Mataró - Llavaneres - Caldetes - Arenys - Canet - SANT POL (1) - Calella - Pineda - Malgrat - Pineda - Calella - SANT POL (i 2)- Canet - Arenys - Caldetes - LLavaneres - Mataró.

Mentre pujava cap a Sant Pol, un desgraciat m'ha tirat un tetra-brick ple de suc de fruita i m'ha tacat el braç i m'ha rossat i esquitxat la cara. S'ha de ser un mal parit de veritat. Per sort no he tret les mans del manillar però l'ensurt ha sigut gros. A part de la ràbia que t'agafa i les poques forces que tenia per insultar-lo, per un moment t'agafen ganes de baixar de la bici i tornar a casa en tren. Però la impotència de no poder saber qui era (a més a més cobard, ja que s'atreveix amb una noia sola) m'ha fet agafar forces i seguir pedalant, amb l'esperança de trobar-lo parat a una gasolinera. Però, evidenment, ná de ná. Al tanto que hi ha molt desgraciat "suelto".
Res més, demà descansarem i farem sessió intensiva d'estiraments.
Bona setmana!!

dissabte, 24 d’octubre del 2009

AVUI HE VOLAT!!


Les meves mitjanes solen ser d'escàndol.... 23-25 km/h i si pujo una mica la cosa baixa i baixa..... arribant a xifres com 19-20 km/h.
Avui el pla era anar fins a Malgrat, ja que demà vull fer una miqueta més i m'havia de "reservar".
Cap a les 9 i poc sortia de casa i anava xino xano, escalfant i m'ha atrapat el Manolo, un ciclista amic d'un amic també ciclista. Total, que m'ha dit que també anava fins a Malgrat i que si tenia ganes de pedalar, em posés darrera seu, que aniria a 30 km/h. Li he agraït i hem quedat que jo el seguiria fins que pogués, i que ell tirés sense cap mena de compromís.


Total, que anaven passant els kms i jo darrera seu. De tant en tant xerravem, però jo havia de callar perquè les pulsacions es disparaven. Hem fet tot el recorregut junts, 54 km i m'ha sortit una mitjana de casi 28 km/h.


Els últims 5 kms no s'acabaven mai, les cames em feien un mal.....
Estic molt contenta perquè he fet un bon entrenament i el gregari ha sigut de luxe. Amb uns quants entrenaments així, l'any que ve al Tour!
Miguel, dona-li les gràcies un altre cop de part meva!!!

dimarts, 20 d’octubre del 2009

EMOCIONS FORTES AL TURÓ


IM-PRES-SIO-NANT.
Casi 200 ciclistes van pujar el Turó. L'Iván i jo ho vam fer amb cotxe. Estelades, bicicletes, gent sana, molt companyerisme i moltes emocions.
Tots vam estar més a prop teu Xavi, cadascú a la seva manera.
Un poble et va retre homenatge i el món del ciclisme i del cicloturisme va estar amb tu, agraïnt la teva passió per aquest esport, la teva lluita per una terra més lliure i recordant una bona persona que allà on anava deixava petjada.
Els dies passen però tu no deixes d'estar amb nosaltres.
A la rotonda, la Sara va cridar "Gas a la burra!!". El crit del maasai, el nostre crit a partir d'ara.
Gràcies a la familia per voler compartir aquest moment tan màgic i tan dur a la vegada.
Ànim!.

Us poso algunes de les fotos que vam fer.

divendres, 16 d’octubre del 2009

Maasaiada Xino Xano

El dissabte per la tarda l'Iván i jo tenim un cita.

Ens veiem allà.








dijous, 15 d’octubre del 2009

LE TOUR 2010 : JA EL TENIM AQUI !!



El Tour 2010 va començar a escalfar ahir motors a París amb una presentació en què, com és habitual, els organitzadors van intentar sorprendre amb una sèrie de novetats que en part ja havien estat filtrades. En qualsevol cas, es va confirmar que l’estrella del recorregut de la 97a edició de la ronda francesa serà el mític Tourmalet, que es pujarà dues vegades, encara que en dies diferents. És una bona notícia per als escaladors, que per les característiques del traçat comptaran amb un important plus d’avantatge respecte als contrarellotgistes.

Amb sortida a Rotterdam, el pilot del Tour haurà d’afrontar un total de 23 ports, amb tres arribades en alt –Morzine-Avoriaz (8a etapa), Ax-3 Domaines (14a) i Tourmalet (17a)–, mentre que l’organització ha retallat significativament els quilòmetres contra rellotge. A banda del pròleg, de 8 km, només hi haurà una crono més, la de la penúltima etapa, que amb 51 km acabarà d’adjudicar el podi, si és que aleshores encara queda alguna cosa per definir. Ni tan sols s’ha mantingut en el programa la contrarellotge per equips.



El centenari de la primera gran batalla pirinenca ha portat l’organització a retre una mena d’homenatge a aquells històrics pioners que el 1910 van inaugurar l’ascensió als quatre grans cims: Peyresourde, Aspin, Tourmalet i Ausbisque. I al capdavant d’aquests colossos pirinencs hi ha el Tourmalet, que es pujarà dos cops. El primer durant la 16a etapa, pel costat de la Mongie, el menys dur, en una jornada espectacular en què els escaladors tindran també ocasió de lluir-se per les rampes dels altres tres ports esmentats anteriorment, a més del Soulour. I el segon ascens, tres dies abans de l’arribada a París, aquesta vegada per la vessant més dura i per fer de jutge amb el final d’etapa en alt, cosa que no passava des del 1974, quan es va imposar el francès Danguillaume, i el mateix any del cinquè Tour de Merckx.

Abans de tot això, però, els favorits hauran d’estar molt atents per tal de no ensorrar les seves aspiracions. Com en una primera setmana infernal en què les estretes carreteres del nord de Bèlgica, amb les seves empipadores llambordes, i els vanos provocats pel fort vent a la vora del mar del Nord poden acabar amb les il·lusions de més d’un corredor. S’haurà de rodar per alguns dels trams més difícils de la París-Roubaix, la Lieja-Bastonya-Lieja o la Fletxa Valona, paradigma de les grans clàssiques.

diumenge, 11 d’octubre del 2009

EN FORMA!!


Dia de molts kilòmetres. M'han sortit 114km. 4 hores i 42 minuts sobre la bicicleta, amb un desnivell acumulat de més de 700metres.

La ruta no és que hagi sigut gaire amena,però he anat fent...
Mataró - Llavaneres - Caldetes - Arenys - Canet - Sant Pol - Calella - Pineda - Malgrat - Pineda - Calella - Sant Pol - Canet - Sant Pol - Sant Cebrià - Sant Iscle - Arenys de Munt - Collsacreu - Vallvorguina - Sant Celoni - Vallvorguina - café amb llet i galetes - Collsacreu - Arenys de Munt - Sant Iscle - Sant Cebrià - Sant Pol - Calella - Sant Pol - Canet - Sant Pol - Canet - Arenys de Mar - Caldetes - LLavaneres - Mataró

El dia ha acompanyat i la temperatura ha sigut ideal. Estic contenta.
Avui toca sessió extra d'estiraments ;-)




L'avituallament...

diumenge, 4 d’octubre del 2009

MARXA MOLLET DEL VALLÉS



Avui el despertador ha sonat aviat : quan molta gent tornava a casa de marxa, jo hi anava. Tot i que aquest any no ha sigut "productiu", degut a una lesió que em va tenir apartada de l'asfalt durant 3 mesos, l'accident de l'Iván i el mes de vacances a la Índia, em venia de gust fer-la. És neutralitzada i està molt ben organitzada... vaja, de les que m'agraden a mi, així no treus el fetge per la boca al km 7.

Amb l'ajuda inestimable de l'Iván, m'he plantat una mica abans de les 7:30 a Mollet. Recollir dorsals (gràcies Josep per la vostra amabilitat), 4 estiraments, intercanvi de paraules amb els de Pineda i cap a la sortida. Abans de sortir, han llegit un escrit en record del nostre company Xavi Novell, mort a la carretera fa uns dies. Massai, no t'oblidem!!
El perfil de la ruta ha sigut el seguent :

Desprès d'uns 35km, quasi arribant a Sant LLorenç Savall i deixant enrerra Sentmenat i Castellar del Vallés, hem parat a esmorzar un entrepà i un plàtan. Una mica de xerremeca amb la gent i a seguir pedalant cap a l'Alt de Gallifa. El ritme per estat bó i et permetia anar comentant la jugada amb companys. Un cop passat Sant Feliu de Codines hem baixat fins a Caldes de Montbui, on hem tornat a fer una reagrupament, per poder començar el tram cronometrat junts. D'allà ja em encarat cap al Farell, una ascensió d'uns 7 km que es fa dura pel ritme que s'imposa ja que té premi! He quedat la segona, a 4 segons de la primera, que m'ha adelantat a l'última corba. Un cop a dalt, hem esperat que tothom arribés i ja hem enfilat cap a Mollet un altre cop. Encara quedava el millor!!!

Un aperitiu que entrava de maravella i uns obsequis publicitaris molt xulos.



Desprès repartiment de trofeus : al més jove, al club més nombrós, al més gran, etc.... i a les fèmines.

He guanyat un PERNIL !!!!!!!



Aquesta nit l'encetem !!! A la vostra salut!!

Vull agraïr i felicitar un cop més, la bona tasca feta per l'organització. També vull saludar al Jordi, Joan i Xavi de Pienda, amb qui he compartit moltes estrones de xerrera i hem arreglat el món sobre dues rodes :


I al Xavi del http://cicloturismecatala.mforos.com/ que m'ha estat fent companyia durant molta part de la pujada.

Aqui teniu el video...

dissabte, 3 d’octubre del 2009

PETIT HOMENATGE FAMILIAR


Aqui tenim al pare de la criatura.

Demà és el seu sant i com que està una miqueta lluny, el felicito des d'aqui.

FELICITATS !!!!!

La feina i els viatges no li permeten agafar la bicicleta tant com ell voldria però les ganes no les perd mai.

Gràcies pels cafés amb llet de Malgrat que sempre em pagues... la crisi.....

Un petó i a pedalar!!!

Un consell : el casc es pot millorar, eh?? ;-)

dijous, 1 d’octubre del 2009

CARTA A EL PERIODICO

Avui dijous m'han publicat una carta que vaig enviar a El Periódico.

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=649277&idseccio_PK=1006&h=

Ja n'hi ha prou!!