diumenge, 5 d’octubre del 2008

MARXA DE MOLLET


Avui he fet l'última marxa de la temporada. Són 95 Km, dels quals 9 són cronometrats. Hi havia força gent i fotia una rasca!!! He trigat molta estona a escalfar i tenia les mans i els peus gelats. Al ser quasi tota neutralitzada, la gent va "de tranqui" i pots anar xerrant (uns anem una mica més apuradets mentre altres "trepitgen raïm", eh massai??) sense deixar de pedalar. El perfil és aquest :
Quan ha sortit el sol la cosa ha millorat. Hem estat pujant durant una bona estona i ens hem plantat a Sant Llorenç de Savall, just abans de l'alt de Gallifa. Allà hem parat durant una estoneta per esmorzar . De seguida he tornat a agafar fred... Hem seguit pedalant fins a coronar Gallifa i desprès d'una baixada força ràpida hem encarat cap al Farell. Allà la gent ja es posa les piles i desprès d'uns moments de confusió entre ciclistes, cotxes, motos i gent a Caldes de Montbui, a topeee!! La pujada és molt xula i té trams durillos. En aquest tipus de tram cronometrat, tothom s'espera a dalt i ens tornem a reagrupar.
Un cop tothom estava a dalt, hem baixat i cap a Mollet hi falta gent.
Així que un dia xulo, amb una bona ruta. Un petit aperitiu a l'arribada, salutacions i entrega de trofeus (amb molts errors) i sorteig d'un pernil (que no m'ha tocat).
Avui sí que he portat la càmera :

Aqui teniu a l'Iván, el meu gregari personal durant la pujada.
Santa paciència, eh wapo ??? Gràcies !!



aquesta sóc jo, que encara que rigui estava cansada...


us presento en Xavi Novell, un massai català sobre rodes, que viu sobre la bicicleta i que ha tingut copa al 1er classificat (43 a 54 anys). Es conserva bé, eh?? T'he enganxat menjant "porqueries que no valen res" je, je, je
Mireu el seu blog que és dels xulos :
http://xaviernovell.blogspot.com/

4 comentaris:

  1. Bien Querida prima

    Estas muy mona en la foto ...

    ResponElimina
  2. juas juas juas ... es que no pots distreure't ni un moment!!!! m'estic trinxan't la caixa... records crack.

    ResponElimina
  3. Per cert, el Farell és CIMA, ja te'l pots apuntar, és el que em falta per completar Barcelona...

    ResponElimina
  4. Ostres!!!! Ho veus com vinc darrera teu a velocitats lluminoses????
    Gràcies x dir-m'ho ;-)

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.