dimarts, 8 de desembre del 2009

ELS DIES DE FESTA SÓN PER APROFITAR-LOS... PEDALANT!!!


NOOOOO!!
No està parat!!
I am still alive!!!


Avui feia un dia esplèndid per sortir a la carretera... i ho ha sigut.
He sortit sola, cap a les 9 i quart i de seguida m'ha adelantat un home al qual no he seguit. Al cap de poc, m'ha adelantat un noi i he decidit posar-me a roda. Teniem vent a favor però sempre va bé motivar-se una miqueta. Ràpidament hem agafat a l'home que m'havia passat només sortir de casa i hem anat els 3 junts fins a Canet.
Allà ell ha donat la volta i hem seguit el David i jo. Hem anat xerrant de tot, i, com es solen fer en aquestes xerrades amb desconeguts, hem acabat arreglant el món : religió, politics corruptes, crisis, feina, vides sentimentals i bicis. Han estat casi 50 km de xerrera i a bon ritme. Espero tornar-te a trobar David, hem passat una bona estona i segur que ens han quedat alguns temes pendents... Cuida't ;-)

A la rotonda de Mataró m'he acomiadat del David i he donat la volta, per trobar-me amb l'Iván, amb qui m'havia creuat a l'alçada de Canet. Just quan passava per Arenys, m'ha cridat l'atenció uns músics que estaven tocant sardanes i, casualitats de la vida, he vist a ma mare. He parat i hem estat xerrant uns minuts, esperant que l'Iván passés per allà i tornar junts.
Quan ens ha vist, ha parat, hem estat xerrant uns minuts . Per cert, quina grata sorpresa quan he vist arribar a l'Iván i portava la Kuota!! Em pensava que hauria agafat la btt i aixó és una bona senyal. Ànim, que ja ho tens!!

Ma mare i l'Iván :


El crack ha tornat !!



Per cert, quina calor que feia.... o m'abrigo massa o l'hivern ha desaparegut...... o potser són fugots menopàusics prematurs???? Demà, si surto,amb bikini ;-)

M'oblidava... a part de la bicicleta, els que em coneixeu sabeu que m'agraden molt els animals i aquest cap de setmana, baixant de Puigcerdà, vam haver de parar a l'àrea de Montserrat on hi ha una familia de gatets que els meus pares han "adoptat". Mireu quines bestioles....
Miguel, en vols una????


6 comentaris:

  1. no te da pena esos gatitos pasando frio(---------------).Porcierto tu madre mui guapa, de tal palo........................

    ResponElimina
  2. Bien querida prima

    Entre jamones y gatos no daras abastu ....

    ResponElimina
  3. Po sieto

    Esa de la foto es mi estimada tia????

    ResponElimina
  4. Larga y buena vida a los animales.
    ¡¡¡¡ Cuanto deberiamos aprender de ellos !!!

    Un Salu2 NikaBike.

    ResponElimina
  5. Mel's quedaria tots!!!!!! Aquestes bestioles mai et fallen.....
    Sí, és ma mare = tieta del Primo

    ResponElimina
  6. Bien Querida prima

    Porque has puesto que era ella en el blog, sino no la conozco ....

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.