dijous, 17 de març del 2011

PER FI LA VEIG....


Ahir vaig tornar al metge amb les Rx.... desprès de 4 mesos ja sé el que tinc i el que he de fer x poder-me curar :

DIAGNÒSTIC : lligament peroneo-astragalino lesionat, està massa destensat i no aguanta bé el peu --> INESTABILITAT CRÒNICA DEL TURMELL

TRACTAMENT : he de fer exercicis de propiopercepció, per muscular la zona que l'envolta i aixi poder compensar la seva ineficàcia. Si aquests exercicis no funcionen, m'he d'operar.

Ja he començat a fer els exercicis, no vull perdre més temps del que he perdut. Vull creure que podré amb el turmell i que el podré reforçar....

Què passarà??? Doncs no ho sé. Si us sóc sincera, no tinc ni el cap ni els ànims per pensar que serà bufar i fer ampolles, no sé si aixó m'estalviarà el quiròfan ni quan temps més trigaré en tornar a pedalar.

El que sí que sé és què em passa i com ho puc curar. Tardaré més o menys temps però ho faré. No vull posar-me dates perquè encara m'angoixo més. No puc evitar entristir-me quan miro fotos, veig la bicicleta penjada o passo pàgina del calendari amb cap Km a les cames... menys mal que ho tinc fàcil i només tinc una opció a escollir....

CURAR-ME....

per poder pedalar al costat del mar...

per poder gaudir dels meus avituallaments "casolans"....

per poder xerrar amb ell...

per poder fer el café amb llet amb el meu pare mentres arreglem el món..

per poder escalar i coronar com una boja..

per poder anar amunt i avall..

Per seguir-nos explicant els nostres secrets mentre m'invento rutes...


Per poder-vos agraïr A TOTS personalment els vostres ànims !!!!


I per poder fer milers i milers de Km al teu costat...

BUUUFFFF!! NO SERÀ X MOTIUS X CURAR-ME!!!

Vamos allá..... ;-)


19 comentaris:

  1. Bueno, parece que se aclara un poco todo. Me alegro. Ahora ya sabes contra qué luchas, así que te será más fácil concentrar tu energía en solucionar el problema. Ganas no te faltan, y fuerzas tampoco, estoy seguro.
    Así que, ¡ánimo con la recuperación, que ya queda menos!

    ResponElimina
  2. Jo que he claudicat i he hagut de rendir-me se molt be el que sents,considera't afortunada per poder continuar lluitant!! Molts d'animus i ja saps sobretot busca la cara bona de la vida!!

    ResponElimina
  3. Ahora que ya empiezas a ver la luz al final del tunel y sabes cual es tu dolencia, tienes que estar más animada que siempre y recuperar ese tobillo a tope, como si estuvieras subiendo el Tourmalet.
    Estaremos todos apoyandote. Muchisimo ánimo y con la moral por las nubes.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Com en Txarly també penso que ara més que mai, has de possar a l'olla la força interior, la moral i la capacitat de petiment que tenim els ciclistes per mirar endavant i recuperar-te bé. Salut.

    ResponElimina
  5. Els grans esportistes estan capacitats per afrontar els grans entrebancs. Tu en tens un i no dubtem que el superaràs. Ànims !!!

    ResponElimina
  6. Ànims, que tú pots!!!! sempre endavant

    ResponElimina
  7. Gràcies als que em llegiu, als que m'envieu missatges, als que no ho fau i als que ho fareu.

    Bruno gràcies x no deixar-me d'animar i de fer-me pensar sempre en positiu.

    Lluís, tu si que ets fort... Gràcies x fer-me pensar i posar les coses al seu lloc, de vegades no en sabem prou.

    Buff Txarly... mira que l'he pujat vegades el Tourmalet però aquesta s'està enganxant... menys mal que en moments de crisi sempre tinc a algun de vosaltres que m'emputxa.. gràcies i cuida't!!!

    Rally, gràcies x entendre'm i per sempre trobar el costat positu de les coses, yes we can...

    Jordi, quin entrebanc.... és com pujar un port amb pluja, vent de cara i al limit de la pàjara... però en pitjors situacions ens hem trobat, no?? Gràcies!!

    Flx, que no ens creuem x la NII!! Gràcies x passar-te x aqui, segueix esgarrapant teps d'on puguis x entrenar i gaudint amb els Routiers o amb els del cicloturisme català.

    GRÀCIES.

    ResponElimina
  8. Eps!!! Ara, no tinguis pressa per agafar la bici... primer reforça aquest turmell, i després... ja veurem!!!

    ResponElimina
  9. Ànim que tú pots amb això i molt més.
    Cuida't

    ResponElimina
  10. Buena noticia Nika ,ahora a realizar estos ejercicios especificos y a recuperar el tobillo,animo...mucho animo

    ResponElimina
  11. Que boniques paraules escrius Monica, i que be que ja al menys saps el que tens i per on has d'anar a parar, a partir d'ara a recuperar.te.
    Un petò!!

    ResponElimina
  12. Nika,ja estic esperant les teves croniques i aventures,que segur que son molt millors que les del pallissa del biker de pages,jajaja,perque espero que no "estamos tan mal",o no tan cardats com diem per la Garrotxa,Que l'scott no pari!!!

    ResponElimina
  13. AUPAAAA Nika!!!!!Es la mejor noticia,la que estaba esperando desde hace unos meses.ZORIONAK!!!
    Ahora que sabes lo que tienes,has de trabajar y hacer lo que te dicen,sin pasarse en los ejercicios y sin obsesionarse(se de lo que hablo por experiencia propia)con la fuerza que tienes
    y tu mentalidad positiva,pronto estaràs pedaleando.Un fuerte abrazo CAMPEONA!!!!

    ResponElimina
  14. Ostres Jordi, amb les ganes que tinc de pujar-hi... que dur que és tot aixó.... però seguim fent les coses amb cap, no ens emocionem... Gràcies!!

    Àlex, gràcies.... amb les ganes que tinc de saludar-te per la nostra NII!!! Cuida't!!!

    Jorge, gràcies a tu també... els exercicis els estic fent everyday, jejeje a veure si començo a notar millora i el dolor marxa d'una p*** vegada ;-)

    Núria, nena que pesat que és tot aixó... és una sensació que encara que faci 4 mesos que no pedali, encara no se'm sé avenir... res, seguirem lluitant que darrera puja el "jovent" jejeje Gràcies!!!

    Willis, que les teves cròniques no són gens avorrides, mare meva, amb el que em distreus!! Tu segueix a la teva bola, que es tracta de ser feliç... i de pedalar ;-) Gràcies!!

    Anònim...eskerrik zure arnasarik jartzeko askoz!!! Zurea bezalako hitzak lagunduko nau bat.... eskarri!!! eskerrik asko!!!

    ResponElimina
  15. Aire pur del Garraf en direccio al Maresme....vamos !

    ResponElimina
  16. Primaaaaaa

    El viernes haremos sesión terapeutica, tu tranqui

    ResponElimina
  17. Eiii això vol dir que ens veurem molt aviat per les carreteres i podrem prendre aquet cafè pendent, veus com tot arriba, apaaa ja saps que tens que fer peces al turmell ..

    ResponElimina
  18. Ara ja saps que aquesta llum petita no pararà de fer-se gran.
    ànims!

    ResponElimina
  19. Vinga Nika endavant!!! Tu pots amb això i més! Força!!!!! i a ensenyar a aquest tormell que li queden molts quilòmetres per fer!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.