divendres, 30 de gener del 2015

L'ERÒTICA DELS EXCÈNTRICS


Si has entrat al blog buscant erotisme desenfrenat possiblement quedaràs decebut... ho sento. Si pel contrari,  has entrat perquè necessites informació sobre els exercicis excèntrics, bingo!!
Espero fer-te'n cinc cèntims de manera clara i ensenyar-te que, en el fons en el fons, una mica d'erotisme sí que tenen... o sinó, proveu-los.

Fins fa uns anys, sempre havia utilitzat la paraula "excèntric" quan parlava del comportament estrany o inusual d'alguna persona. Gràcies a les hores que he passat a Cal Fisio, he conegut  una altra aplicació d'aquest mot : els exercicis excèntrics. Aquests tenen uns estreta relació amb la regeneració, la recuperació de lesions musculars i tendinoses, així com també són de vital importància per la prevenció de possibles lesions. Amb ells aconseguim una contracció del múscul en fase negativa, és a dir, en estirament.


Amb aquesta acció, es produeixen petites ruptures dins les fibres musculars i teixits conjuntiu. Aquesta "destrucció" és reparada pel cos en forma de regeneració de teixits i el múscul millora la seva resistència i, per tant, millorem el nostre rendiment. És a dir, si hi ha destrucció hi ha regeneració.

Aquest tipus d'exercicis són idonis pels músculs i pels tendons i perquè aquest sigui eficaç, s'ha de començar a realitzar els exercicis a una velocitat lenta, 5-6 segons (el gest excèntric) i 1 segon (el gest concèntric) la tornada a la postura inicial.

N'estic fent pels quàdriceps i pel tendó rotulià, que està acusant la falta de múscul i treballa el doble. Un dels més habituals, que el fem tots cada dia sense adonar-nos, és baixar escales. Jo ara les baixo a consciència. Un altre molt recomanable és el que es fa amb el cinturó rus (tirant muscular) però aquest encara no el puc fer.
Amb l'Iván fem aquest :

Ell apreta cap a baix i jo he de fer resistència però deixant-me guanyar. No em podeu negar que els excèntrics, un cert erotisme sí que tenen.

 

A part de tota aquesta sensualitat desmesurada, segueixo treballant el múscul amb l'ajuda de l'electroestimulador i intentant tocar-me el cul jo sola....                                                        


                                        

Y hasta aquí puedo leer.
Bon cap de setmana i "oju" amb el vent i els "abanicos".
Busqueu un gregari corpulent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.