dimarts, 2 de setembre del 2008

El Tour 2009 a Barcelona




Imagino que heu sentit la notícia, però per si de cas a algú se li ha passat per alt ....








El Tour de França podria tornar a passar per Barcelona!!!!

La propera edició del Tour de França podria tornar a passar per Barcelona quaranta-quatre anys després de fer-ho per última vegada. És una notícia que a la ciutat feia molt temps que s'esperava i tot i que l'acord encara no està definitivament tancat, el cert és que les negociacions entre l'Ajuntament i direcció de la cursa estan molt avançades. Encara no s'han concretat ni dates ni recorregut. El Tour 2009 començarà el 4 de juliol amb un pròleg contrarellotge a Mònaco.

El Tour 2009 començarà el 4 de juliol.

Només falta la firma perquè el Tour parli català per tercera vegada. L'any 1957, amb dos sectors i victòries de René Privat i Anquetil, i el 1965, en què va guanyar Pérez-Francés, el Tour ja va passar per Barcelona, que ara aspira a tornar-se a convertir, l'any que ve, en la ciutat catalana de pas de la volta ciclista a França. Una intenció que no és d'ara, ja fa unes quantes temporades que hi batallava, però que no s'havia concretat perquè aquest itinerari obligava a afrontar els Pirineus massa aviat. Ara sembla més factible pel fet que el Tour 2009 començarà per primera vegada a Mònaco.

Els organitzadors del Tour són molt curosos, i no faran oficial el recorregut fins al dia de la presentació a París, que serà el 22 d'octubre. Aleshores se sabran els detalls que ara es desconeixen. Per exemple, si Barcelona consta com a sortida o arribada d'etapa, i en cas de ser arribada, la confirmació que l'endemà el Tour es reprendria directament a carreteres gironines.
Així doncs, pels amants del Tour, el dia 22 toca estar atents !

2 comentaris:

  1. Clar, com han vist que venia el Springsteen pos han dit ... nosaltres tambe !!!...

    ResponElimina
  2. No ho havia sentit i me n'alegro moltíssim!!! Són bones notícies. Que bé, que bé!!! :-) Salutacions.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.