diumenge, 28 de setembre del 2008

KEDADA COLLET DE BARRAQUES-COLL DE JOU


Aquest dissabte ha sigut dels especials. En Guillem, un "loco de las cumbres", ens va proposar fer una excursioneta desde Ribes de Freser, en la qual es pujaven 2 colls dels xulos. Ha sigut especial pels paisatges que hem vist, per la duresa dels colls i perquè hem compartit unes quantes hores amb la Maria i la Merche, 2 cicloturistes que ens han explicat les seves experiències sobre la bicicleta i de les quals n'hem aprés molt.


El perfil de la ruta és aquest :

Tot i que les previsions durant la setmana no és que haguessin sigut gaire encoratjadores, el matí del dissabte va decidir col.laborar i escalfar-nos una mica, ja que a les 9:30 del matí, a Ribes de Freser, estavem a 6,5 Cº. Quina rasca !!!!!! Cafeté ràpid per escalfar-nos i acabar-nos de despertar i presentacions oficials.



Em vaig abrigar..... massa, sí, ja m'ho deien però és que sóc fredolica i pateixo molt de fred, tot i que de seguida el terreny s'inclinava i em va començar a sobrar tot. Durant tota la ruta els paisatges eren espléndits. Un cop a Barraques, ens vam fer aquesta foto, amb el Puigmal de fons. Mireu quines vistes!!

















Desprès d'aquest primer "collet", vam seguir la ruta. Vam baixar cap a Planoles i vam tornar a pujar cap a Campelles : "Res, 4 km d'anar fent..." Segons en Guillem, no era res ; segons la resta del pelotón, era duríssim... carretera molt estreta i unes rampes que feien patir de valent les cames. Descansem un moment i tornem a baixar, per atacar l'últim dels reptes del dia.
El Coll de Jou és molt maco. És dur, bastant constant, però com que la vista és impressionant, et permet anar-la gaudint durant l'ascenció, fet que t'ajuda a que sigui més amena.



Desde dalt, ja amb vent i força fred, podem gaudir d'una paisatge de postal, amb el Pedraforca al fons. Ha valgut la pena.





Baixada "complicada", amb molt fred a les mans (els guants llargs es van quedar a Mataró...) i les cervicals a ple rendiment.
Dinar de germanor, una mica de sobretaula i cap a casa falta gent.
En resum, dia molt ben aprofitat, noves amistats, una ruta molt xula i un reportatge fotogràfic esplèndid del Guillem.
Gràcies a tots !!

3 comentaris:

  1. a topeeee. que bé us ho passeu amb els de l'APM.

    felicitats un altre al calaix !!!

    ResponElimina
  2. encara no havia posat les 3 fotos més guapas, no està bé que ho digui jo però quines fotazas!!!

    http://subefotos.com/ver/?344e36499764378a5c7db765a99318ddo.jpg

    http://subefotos.com/ver/?ce8f1f32aaaad38e9d05083b6a17fe5fo.jpg

    la meva preferida, impressionant!!!

    http://subefotos.com/ver/?130abf5c7509bbedee0761178d949b74o.jpg

    i encara queden els videos que hi ha un de l'iván esquivant un toro que ni a san fermín!!! jajajaja

    ResponElimina
  3. ja tenim el primer vídeo de la sortida, de moment Barraques i Campelles

    http://es.youtube.com/watch?v=vM0XFcxzTCs

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.