dijous, 2 de desembre del 2010

BAD NEWS.....


Feia dies que em feia mal el peu. Me'l vaig reblincar però com que em passa molt sovint, no li vaig donar més importancia. Com que també estava de descans no em molestava. Desprès d'agafar la bici per "estirar cames" el peu em va començar a fer mal..... no dolor de punxada sinó un dolor constant, a la zona del turmell.

Tiro amb ibuprofenos però el dolor segueix i decideixo anar al traumatòleg. Em fa fer una ressonància i ahir vaig tornar-hi amb els resultats.... distenció forta del lligament anterior del turmell.....

De moment 20 sessions de fisio i repós.....

No fa falta que expliqui com estic d'ànims...... tinc la sensació que només treballo, treballo i treballo i no faig res més que anar amunt i avall i no puc dedicar ni un punyeter minut al que més m'agrada fer.... estic emprenyada i disgustada. Provo de relaxar-me però només penso que fa casi un mes que no faig res de bici i m'angoixo més encara.

Aixi que de moment, ná de ná..... aviat us faré una crònica del fisio.... apassionant ;-)

15 comentaris:

  1. va, nika, tu cuida bé aquest turmell que després tindràs la recompensa. l'estiu que ve queda encara molt lluny. som a la tardor! i segur que estaràs al 100% pels teus reptes
    ànims

    ResponElimina
  2. Jolines Nika, que et vaig fer enveja?? jaja, jo també haig de fer rehabilitatció, comenzo el dia 20, pero aquest cap de setmana vui provar de sortir una estona, ja t'explicaré.
    Un petó

    ResponElimina
  3. Anims, ja deia jo que tanta inactivitat bloggera no portava res de bo. Cuida't molt i si en vols parlar, no problem. Hoy por ti...
    Un petó i molts ànims

    ResponElimina
  4. Anims ! la teva feina ara es recuperar el peu perfectament...ok??
    Menys mal que ha pasat ara que fa un temps de merda que no a la primavera...tranqui!!! jo tb no acabo de sortir de una racha de refredats, bronquitis etc i ara un esguinç al peu...no pasa res!
    Pots fer natacio? quina llauna...
    Vinga anims !!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Nena, prueba con la natacion. Aunque no sea lo mismo que la bici, por lo menos estas haciendo algo nuevo, un desafio, y al mismo tiempo es un trabajo aerobico y despues te vendra bien en la bici.
    Y no me digas que hace frio, que en la piscina climatizada no hace frio, jeje. Yo estoy en el UBAE de Mataro.
    Pensatelo!!! Besos y mucho animo!!

    ResponElimina
  6. Molts ànims!!!

    A passar-ho el millor que puguis i a fer cas al fisio que en quatre dies ja estaràs a la carretera!!

    ResponElimina
  7. Nosotros te queremos, prima cuidate, nosotros te queremos, prima cuidate ... la ra la laaaaa la la la la la laaaaa la laaaaa priiiiiiiiiiiima cuidateeeeeee.

    ResponElimina
  8. Wapes i wapos, merci a tots pels ànims !!! Els he agafat tots i els he posat dins d'una capseta i en moments de "bajón" els utilitzo.
    Un petonet !!

    ResponElimina
  9. Cuando no se puede entrenar el cuerpo, se trata de entrenar la mente.
    ¡Ánimo, que de peores has salido!

    ResponElimina
  10. Ànims i recuperat bé...ja ens veurem per la nostra N 2.

    ResponElimina
  11. Mònica ànims!!!
    De pitjors te n'has sortit.
    Ara cuida't i quan estiguis recuperada et posaras al 100% per correr per les carreteres i assolir els reptes que desitjas fer.
    Tranquila (És fàcil de dir i difícil d'estar-ho) Però d'aquí a uns dies ja no t'enrecordaras i hauras passat per una altra experiència.
    ANIMS!!!
    Àlex

    ResponElimina
  12. Vamos Nika, no te vengas a bajo tu, precisamente tu!!
    Todos tenemos alguna tema que nos impide desarrollar lo que mas nos gusta de una forma u otra, del tema del trabajo, ni te cuento, yo personalmente salgo a las 6:00 y entro a casa las 19:00 hrs. aprox, Llurel idem. de idem. es un circulo vicioso del cual no te puedes desprender, ni forma de cambiarlo, te das cuenta lo que significa el dia a dia, prestar servicio a algún ente , empresa o pequeña PYME, sin condiciones y disponiendo de tu tiempo a modo completo, semana tras semana, mes tras mes...etc. así practicamente durante años y como despues; en mi caso el poco tiempo restante, de fisio en fisio de gimnasio en gimnasio, para al dia siguiente, dejarme la pequeña mejora fisica en una agotadora jornada laboral,
    realmente somos makinas de trabajo, de pagar impuestos y poco más.
    Un saludo Nika y no te agobies, todos tenemos altibajos de ese calibre, unos con más frecuencia que otros, descansa y sigue la recomendación de los facultativos.

    ResponElimina
  13. Nika,va que tu pots,tu rai com diem per aqui dalt, jeje, jo fa un mes que no hi ha collons de treure una tos(estusseguera, jeje),em costa respirar,pero com que soc mesell,vaig fent,es questio de ser positiu,i per la teva professio,suposo que ja ho deus tenir una mica clar,encara que es mes facil aconcellar que rebre concells ...

    ResponElimina
  14. Va Nika, tu ets una noia molt forta, i això no et te que aturar..Des de aquí t’envio tot al suport per que aquets dies no et sigui’m gaire difícils..Una abraçada

    ResponElimina
  15. Cuida´t que la vida a part d'anar amb bici te altres coses per disfrutar, paciència i ja veuràs com dintre del molt poc ens tornem a trobar per la N-II.
    Salut !!!!!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.