dissabte, 6 de febrer del 2010

EL QUE COMENÇA FENT PSSSSS ACABA FENT PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Avui no ha sigut el nostre dia...
Entre l'Iván i jo hem punxat 4 vegades. L'Iván ha acabat rebentant la càmara i ni amb 4 parches ho ha solucionat. Jo desprès de la segona punxada he dit prou.
La crònica no és la que a mi m'hagués agradat escriure però "lo prometido es deuda"
A les 6:10 ja estavem esmorzant, amb ganes de fer km i de veure al miwi & company. Hem arribat al punt de trobada a les 9 i ràpid hem tret les bicis del porta-bicicletes i hem començat a pedalar, direcció al Parc eòlic que hi ha a la Teixeta. El vent era fort i feia complicat dominar la bici a les girades que venia de cara o de costat.

Hem arribat a dalt i no hem fet ni foto, era complicat perquè les ràfegues a mi em feien angúnia i tot.
Aixi que de seguida hem començat a baixar i allà he notat la roda del darrera rara. L'Iván des de la seva bici m'ho ha confirmat... havia punxat.


Doncs res, a canviar càmera.
En Guillem s'ha quedat amb nosaltres

mentre la resta del grup tirada fins a Porrera( Porrera, Porrera...)

Un cop arreglada, hem seguit fins que ens hem trobat amb el grup. Hem deixat enrera Porrera (Porrera, Porrera) i hem començat a enfilar una carretera cap amunt, amb molts rebolts i pocs cotxes. Desprès d'un petit "repechón" on hem fet un reagrupament, hem començat a baixar cap a Falset i tot just al principi de la baixada PAM!! L'Iván ha trepitjat una pedreta i ha punxat.... doncs res, maleïnt la mala sort, ha hagut de tornar a canviar la càmera, ara la seva...


Alguns companys s'han quedat amb nosaltres

mentre els altres esperaven una mica més endavant.

Un cop arreglada, torne-m'hi!!. A Falset, l'Iván s'ha quedat a una gasolinera per inflar més les rodes i en Raúl i en Guillem l'han esperat. Jo he anat tirant cap a Marçà per desprès, pujar Coll Roig, on també hi havia molts molins (mala senyal.... molts molins = molt vent ). He anat tirant i el grup s'ha desfet. Jo he fet casi tota la pujada sola, molt atenta al vent i pensant que l'Iván i la resta m'atraparien. Durant l'últim km he fet un trosset amb l'Obitos i aleshores, xerrant, xerrant, m'he adonat que havia tornat a punxar. MERDA!!!

Mentre inflavem la roda han arribat el grupet del Guillem i m'han dit que la roda de l'Iván havia petat. Aleshores m'he col.lapsat. Jo sense càmeres, segona punxada en 40 km, un vent que ja em tenia tipa, sense les claus del cotxe i amb l'Iván ves a saber on... he seguit pujant fins a dalt amb la roda punxada i mentre el grup feia la fricada de pujar un rampote a peus dels molins, jo he decidit que ja havia fet el dia. He tret la roda del davant i he posat la bici dins del cotxe de la Mari i l'Israel (et dec un favor Mari, t'has portat molt bé amb nosaltres i ni ens coneixiem!!) i hem decidit anar a Falset a veure si veiem a l'Iván. Ell tenia les claus del cotxe, per tant de poc em servia a mi que em deixessin a Riudecanyes. Hem arribat a Falset i desprès de preguntar a una benzinera i a un home, hem anat a parar a una botiga de motos i bicis. Allà estava l'Iván. Ja portava 4 parches per tapar el forat però la roda li petava. Hem posat la seva bicicleta dins del cotxe i la Mari ens ha portat fins a Riudecanyes.

Allà hem montat les bicis i ens hem canviat.


Mireu la roda..Les bicis
Hem esperat a que arribessin els del grup i desprès de xerrar un ratet, (hi havia gent que tenia compromisos verd-i-negres...) hem marxat.


Com que portavem entrepans fets, hem parat a una àrea de servei de l'autopista i ens els hem menjat dins del cotxe. Desprès hem fet un cafetó i cap a Mataró. Sense desmontar les bicis, hem parat a una botiga per carregar càmeres!!

Felicitar al Guillem per la ruta, tot i que a nosaltres se'ns segueix resistint...

Així ens hem quedat...

I vull fer una menció especial a la Mari, que avui ens ha solucionat un problema important.
GRÀCIES!!




PD: posaré més fotos demà, ara no em deixa i se'm queda penjat. Els companys estan penjant fotos a http://cicloturismecatala.mforos.com/amb uns paisatges, vistes i cares... espectacularrrrssss!!! ;-)

Aqui teniu més fotos :






I fotos d'en Guillem, com sempre molt xules ;-)









4 comentaris:

  1. Una mica accidentat el dia...

    Va ser un matí d'aquells que et donen ganes de llençar la bici per un barranc!!!

    No peteixis que, malgrat tot, us seguirem avisant de les kedades jajajaa

    ResponElimina
  2. os recomiendo no comprar mas camaras en los chinos,no son de fiar jajaja

    ResponElimina
  3. Doncs per un moment vaig pensar-ho.... què més podia passar??? Bé, ja està. La propera kdd amb encara més ganes!!
    Miguel, ja ens semblaven molt barates, 0'60 E.... canviarem de bazar jejejeje

    ResponElimina
  4. sabado salida con los de areyns,el domingo con los rutiers,total 242 km,media 30,me estoy planteando la idea de cambiar de deporte,por ejemplo la petanca jajaja

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.