dimarts, 23 de març del 2010

CLASSE D'SPINNING AMB SORPRESA





Em sembla que mai abans havia fet 2 entrades al blog el mateix dia, però l'ocasió d'avui s'ho mereix.
Com que el dia s'ha aixecat amb boira, he decidit que aniria al gimnàs per la tarda. M'he fet un suc de taronja i m'he barrejat un iogurt amb maduixes, he fet la bossa i cap al gimnàs.
Estava ja escalfant quan he vist que entrava ala sala en Xavi Encina, un professional dins del món del ciclisme indoor (i outdoor també...), que haviem coincidit un parell de vegades per la carretera. Sempre que he tingut la oportunitat de xerrar amb ell (sempre sobre pedals) m'ha fet unes classes magistrals de com fer un bon entrenamnet, com menjar, com controlar el pulsometre... en sap molt i gaudeix fent la seva feina, i aixó es nota perquè és quan les coses surten com han de sortir : bé.

Doncs res, l'he saludat i s'ha posat al meu costat per fer la classe junts. La veritat és que m'ho he passat molt bé, he seguit aprenent i m'ha passat a classe volant.

Aqui està amb el Javi, el monitor del gimnàs que ens ha fet la classe :


Aqui en Xavi :


Aqui els dos :



Xavi, un plaer parlar amb tu, ets un crack. Gràcies per compartir amb mi els teus coneixements, de veritat. Espero tornar-te a veure ben aviat, sobre pedals a la carretera o a l'Espai, a Granollers.
Cuida't!!!

1 comentari:

  1. Monica,gracies a tu per la entrada tan guapa al teu blog,salut i kms!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.