diumenge, 10 de gener del 2010

QUÈ FARIA SENSE ELS GREGARIS....


Ahir vam tenir sopar a Barcelona, ja que el Marc (el primo...) va cel.lebrar el seu aniversari amb els seus germans i nosaltres. Tot i que no voliem anar a dormir tard.... ho vam fer. Ens posavem al llit passades les 3 de la matinada. Kina rasca que feia!!!!!

M'he aixecat cap a les 9 i, tot i que feia molt fred, el sol m'ha fet decidir a agafar la bicicleta. He sortit direcció Girona i de seguida m'han adelantat un parell de ciclistes. He anat amb ells (fent la goma a les pujades... bufff!!!) fins a Pineda. Allà he seguit sola fins a Malgrat. Al girar, m'han adelantat uns quants ciclistes i els he pogut seguir. Ells anaven xerrant, però jo anava a 35-37 km/h i no els volia perdre, així que calladeta i controlant la respiració. Hem anat junts fins Arenys, on ells han girat. He seguit sola fins a Cabrera, on m'han tornat a adelantar 2 ciclistes més. A Premià un grup més gran se'ns ha afegit i ens hem partit, jo m'he quedat al grup del darrera (of course). Teniem vent de cara però la velocitat era alta. He aguantat fins a la rotonda del Masnou. Allà he girat i cap a Mataró. Tenia vent de cul, anava ràpida. He vingut sola, només he adelantat un home que no m'ha seguit.

89 km a casi 28 km/h de mitjana. Per mi és una mitjana bona. M'agradaria anar més ràpid i aguantar el ritme en els "repetxons" per no despenjar-me de grup però no puedorrrr!!
I si no fos per aquests gregaris que em permeten augmentar la velocitat i, sobretot, la motivació, no aconseguiria aquestes mitjanes així que...

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS CONEGUTS I DESCONEGUTS QUE M'ARROSSEGUEU N-II AMUNT I AVALL!!

PD: i gràcies també al Marc pel sopar, et va quedar boníssiiiiimmmm!!! ;-)

4 comentaris:

  1. tens tota la raó, sense ells no podriem millorar amb el nostre handicap,oi.Entrenes aquesta resistència per quant vinguin les curses.
    salut i bici.

    ResponElimina
  2. Bien Querida prima

    Que haria yo sin ti ???...

    ResponElimina
  3. no se puede mejorar la capacidad de sufrimiento saliendo siempre sola,te hace falta salir con un grupo

    ResponElimina
  4. Ah, vale que mis camareros mu simpaticos no es que sean, pero almenos cosinar se un poquito, no????

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.