diumenge, 31 de gener del 2010

QUI MATINA....... S'ACABA MULLANT

Avui hem matinat.


A 2/4 de 8 ja estavem esmozant. L'Iván tenia la Montalbike, una marxa amb btt de 38 km. El tret de sortida era a les 9. Ell ha sortit una mica més aviat de casa per temes de dorsal. Jo he sortit cap a les 8:35 i a l'alçada de Llavaneres he deixat la NII i he anat a Sant Vicenç, a esperar que passessin els corredors. A les 9 i 2 minuts s'ha sentit un petard i han començat a passar ciclistes i ciclistes i més ciclistes. He saludat a l'Iván i he esperat a que no en quedés cap. Desprès he baixat cap a la NII i he vist que venien un parell de ciclistes i darrera d'ells un grupet. Al cap de res m'han adelantat. Eren els Routier i amb ells hi anava el meu amic Miguel. He anat amb ells un mini trosset, a la rotonda d'Arenys un hola-adéu ràpid amb el Miguel (per un moment em pensava que ens queiem, ja que un cotxe ens ha adelantat per dintre i ha provocat que fessim una maniobra rara) i... nyiiiuuuu!!! Han seguit volant.

De seguida m'ha adelantat un altre grup, aquest del Granollers. He anat amb ells fins a Sant Pol, on ells han girat. He seguit amb 2 ciclistes que també s'havien afegit al grup. Anavem fent relleus i aixó em permetia anar a una velocitat cómode. A l'alçada de Pineda ells han entrat al poble i jo m'he quedat sola. He seguit tirant cap amunt, direcció Girona. La meva intenció era arribar fins a Lloret però a Blanes he vist que venia un grup de cara i he girat a la següent rotonda. Feia vent i m'estimava més poder anar arrasarada. He anat fent la goma durant un parell de km i al final m'han deixat. A l'alçada de Palafolls m'han adelantat els d'Arenys de Munt (també anaven amb moto). He seguit uns km més sola i a Pineda m'he enganxat a un grupet de 3. Anaven forts, a 35-37 i els he pogut seguir, ja que el vent ens venia una mica de cul. A Canet 2 s'han quedat i un noi i jo hem seguit. Jo estava cansada i m'he estimat més deixar-lo i parar a menjar alguna cosa. He parat a la gasolinera BP d'Arenys i m'he menjat unes galetes que portava.



He esperat a que passés un grup i m'hi he enganxat. He anat amb ells fins Cabrera, ja que el ritme que portaven era més tranquilet i allà he girat. Volia anar a buscar a l'Iván a Sant Vicenç però com que encara no m'havia trucat, he tirat una mica més. He tornat a passar per davant de casa, m'he tornat a creuar amb el Miguel i he seguit fins a Calella. Allà he tornat a girar i a l'alçada de Sant Pol m'ha començat a ploure!!! GRRRR!!!

Quan he arribat al Pavelló de Sant Vicenç he trucat a l'Iván. Com que plovia, he seguit i ell venia darrera, perquè ja havia acabat la marxa (ell no guanya pernils.. jejeje ;-)).
He arribat a casa amb gotes que em queien del casc, les ulleres entelades i les mans gelades.

Així que sortida amena, alguna cara coneguda i 110 km més a les cames

Ara sofing!!!!!!!

8 comentaris:

  1. Un bon entrenament!!!

    Dissabte que ve no hi hauria grupet que valgui, et tocarà tirar a tu, ja ho saps no???

    ResponElimina
  2. Sí, ja sé que patiré més del compte... sense gregaris (sí paral.lels...) i pujades divertides...... ja pateixo ara!!

    ResponElimina
  3. me ofrezco como gregario,precios anti crisis, presupuestos para todos los mallots

    ResponElimina
  4. jejeje, s'accepten pressupostos "sense compromís" ;-)

    ResponElimina
  5. Tarifa Sabado de 8 a 11 (sonrisa y cafe) velocidat media 31 kmh si no se consige por parte del cliente tendra una penalizacion que consiste en el cafe mas un cruasan abstenerse curiosos

    ResponElimina
  6. Somriure i café garantit.
    31 km/h de mitjana..... buff!!Amb vent a favor, no??

    ResponElimina
  7. Ja ja ja dons despres de tot vas fer una bona ruta..
    Ah aquet dit no al sabia encara, ja ja

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.