divendres, 28 de maig del 2010

CICLOTURISTES DE CATALUNYA.... JA LA TENIM AQUI !!!!


Doncs sí, ja ha arribat la BPB. Demà a les 6:15 es donarà el tret de sortida a la brevet que molts estem esperant amb molts il.lusió i nerviosisme.

Serà la primera vegada que faré tants kilòmetres seguits sobre la bicicleta. És un repte important que espero poder gaudir-lo al màxim. Com totes les coses noves, i que no controlem, fan por i ens generem angoixa però com que amb tot aixó ja hi compto, no passa res. Sí, estic nerviosa... per què enganyar-nos, però sé que demà, quan pugi sobre la bicicleta i entre tots els que estiguem allà, ens encomanem energia i il.lusió, em relaxaré i començaré a sumar (o restar...) km.

Durant aquests 2 últims dies he anat preparant el material : la bicicleta (amb les llums, els porta-equipatges i el "puesta a punto" made by Iván), la bossa que em portaràn al C6 de Banyoles, amb roba de recanvi, i un arsenal de gels, barretes, cremes, tovalloletes,...... i dues coses més súper importants : el mapa de Catalunya (per si de cas...) i el mòbil, per fer un mega-reportatge!!

La bici amb els seus complements...





El perfil i la ruta és el següent, amb una distància de 607 km, amb sortida i arribada al velòdrom d'Horta, al costat de les Llars Mundet i la Facultat de Psicologia de la UB, on vaig estudiar.



Mireu quin maillot més xulo han fet per l'ocasió, apa que no fardaré !!!

Avui a les 18:00 aniré a passar la revisió de les llums i a deixar la bossa, així ja estarà fet. Allà he quedat amb varis companys, entre ells l'Àlex i en Julià, els 2 experts breveters i amb molts km a les cames.

L'Àlex, amb moltes experiències per explicar, m'ha estat aconsellant i, com a bon amant del cel, ha estat enviant-me CADA DIA la foto de la lluna que fa amb un telescopi des de casa seva. La veritat és que és un món que desconec però gràcies a ell estic gaudint d'unes imatges magnifiques de la que serà la nostra companya de ruta demà. Mireu quina composició ha quedat desprès de totes les fotos (la d'ahir ha quedat més fosca perquè hi havia núvols) :


Gràcies Àlex!!! Apunta una altra llunàtica a la llista!!

Bé, poc més puc dir. Espero que tots els que demà farem la BPB tinguem un bon dia, parlant els uns amb els altres, coneixent gent interessant, compartint experiències i mals de cul, cervicals i cames, però sobretot, I EL MÉS IMPORTANT, que ho fem mentre pedalem.

Mira que n'arribem a ser d'afortunats i afortunades, i molta gent no ho sap !!!


10 comentaris:

  1. El mapa de Catalunya tendrá la Catalunya nord ¿no? jajajaja. Ánimos y seguro que disfrutarás a tope.

    ResponElimina
  2. Mònica, estigues tot lo nerviosa que vulguis que quan començem a pedalar se't passarà tot.
    Ja ho tens tot preparat!!!
    Aquesta lluna que he fotografiat serà la que ens acompanyi durant la nit del 29 - 30. Segurament uns anireu devant i altres a derrera, separats a la carretera, però tots veurem la mateixa "companya" que ens treurà la llengua en els moments bons i també en els apurats.
    Mònica només dir-te: Anims.Endevant. TU POTS!!!
    Ens veiem al velòdrom.
    Àlex

    ResponElimina
  3. Mònica et desitjo tota la sort del mòn que segur que tu pots.
    ÀNIMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Apa company d`aventura!!!
    Et desitjo molt molt exit. Qui sapigues superar els moments complicats i gaudir al maximo de la experiencia.
    Molta sort. Ens veien avui o demà a la sortida.
    Salut y gas a la burra, com diria el maasai.

    ResponElimina
  5. Molta sort,Monica.

    Tens l'oportunitat de disfrutar durant mooooooltes hores del que mes t'agrade.
    Aprofita per fer moltes fotos i volem una extensa crònica.

    Salut i sort.

    ResponElimina
  6. GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES A TOTS PELS ÀNIMS!!! Us desitjo els mateixos si també sou dels valents que us aventureu a viure una experiència així. SORT A TOTS I TOTES !!!!

    ResponElimina
  7. Molt ànims i a passar-ho bé!!!!

    Ja penso en la crònica, serà una passada!!

    ResponElimina
  8. Animo Nika, a disfrutar de esta aventura,

    ResponElimina
  9. Hola Nika. Torno a tenir conexió a casa després de dos mesos i penso que serè un altre seguidor del teu blog. Sé que gaudirás de l'experiència al igual que tothom que t'envolti ja que la gent com tú que viu les coses amb il·lusió i pasió fa de tota aventura una experiència positiva.
    Disfruta la lluna, el sol, el paisatge, les olors, l'esfoç, el descans, la companyia...
    La teva crónica será una manera de viure i compartir aquest viatge

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.