dissabte, 15 de maig del 2010

M'ANIMO, M'ANIMO I ... DISFRUTO !!!




Avui tocava Moncaro però..... ha sigut que no :-(

Vam haver d'ajornar l'excursió per falta de quòrum, ja que al final erem 3 i ens hem estimat més esperar i anar-hi un altre dia on hi pugui venir més gent.... a més a més, la montanya em sembla que té previst estar allà durant uns quants anyets més, així que no cal patir.

Gràcies a la "discreta" veïna de sota, que ens va tenir desperts fins casi les dues de la matinada i avui a les 7, quan ha arribat "de marxa" també s'ha fet sentir, m'he despertat aviat. He fet el ronso al llit una estoneta perquè s'hi estava bé, però cap a les 8:20 ja estava de peu. Abans d'esmorzar, he tret el nas per la finestra i...... no m'ho podia creure !!!! Feia sol !!!! Atenció !!!!

LA PRIMAVERA EXISTEIX !!!

Doncs ha esmorzar amb ganes, canviar-me rapidet i cap a la carretera !! No portava ni 5 minuts que m'ha enganxat un grupet amb el que anava l'incondicional Alfonso (el de la mano de Dios....). Hem anat tots junts a bon ritme, passant per Arenys, Canet, Sant Pol, Calella... allà, tots menys l'Alfonso i un altre ciclista, han agafat la carretera cap a Hortsavinyà. Jo he seguit amb els "de la N-II".


Hem arribat fins a Malgrat i allà he dubtat si girar o no i al final m'ho he repensat i he seguit amb ells. Hem anat fins a Blanes, Tordera i hem arribat a Hostalric. Als repetxons em quedava i ells m'esperaven (i a mi no m'agrada !!... jo els hi deia, "Tireu!!" però no ho han fet... gràcies!). Hem arribat junts a Hostalric. Allà m'he acomiadat d'ells. Volia fer més km però al meu ritme, ja que fins aquell punt portava una mitjana de més de 31 km/h.

Hostalric :


Ells han tirat cap a Sant Celoni i jo cap a Arbúcies. La carretera és tranquileta tot i que el vent era el meu company.... A mida que m'acostava a Arbúcies, el cel s'anava tapant.... ai que em tornaré a mullar..... n'estic tipa de pluja !!!

Quan he arribat a Arbúcies, he parat i he menjat una barreta de cereals amb pera i poma que m'ha sentat de fàbula.


He donat la volta i cap a Hostalric un altre cop. Volia arribar fins a Sant Hilari però no em feien gens de gràcia aquells núvols i crec que he encertat, perquè desprès de passar Hostalric i agafar la C-35 cap a Sant Celoni, m'ha començat a ploure. Ai el mòbil!!! Avui el portava ben protegit, ehhh???



Aquesta carretera es fa llaaaaaaaaaaaaaaaaaaargaaaaaaaaaaaaa, són uns 12 km fins agafar la carretera de Vallvorguina i avui amb el vent de cara, la pluja i les obres que hi estàn fent, se m'ha fet feixuga...
Al final he arribat a la cruïlla per deixar la C-35 i he començat a pedalar cap a Collsacreu. Al cap d'uns km sento.. "Una dona!!" jejeje eren els d'Arenys de Munt, que sempre van en moto... Ens hem saludat i en Lluís s'ha quedat un momentet xerrant amb mi. A Vallvorguina hi hem arribat junts però hi havia una mica de merder de cotxes i m'he quedat, desprès de saludar al Martí (records per la Ruth!!). Ens hem acomiadat amb un crit amb en Lluís i he seguit sola.

Els hi he fet una foto, hi he pensat tard i ja estven lluny...


Anava una mica tocadeta, n'estava tipa del vent però com que el sol s'havia decidit a sortir, m'animava. He començat a pujar Collsacreu, amb solet de cara i amb ganes d'arribar a casa, perquè tenia una gana....

Mentre pujava he anat fent algunes fotos :

Alinea a l'esquerra






Un cop a dalt, pujo cremallera del maillot i cap als Arenys, primer el de Munt i desprès el de Mar. M'hagués agradat arribar a Mataró per Torrentbó però ja era tard i no volia arribar a les quinientas a casa (una té compromisos...). Així que cap a la N-II, Caldetes, Llavaneres i Mataró.

M'he anat creuant amb molts triatletes perquè demà fan la Half Challenge Maresme (la nacional estarà tallada des de Calella fins a Mataró). Molt aerodinàmics tots...

Com que eren 3/4 de 2, el quiosc encara estava obert i sense baixar de la bici, m'hi he acostat per comprar el diari. Hem d'estar informats !!! Que desprès veiem canals com Intereconomia i ens posem nerviosos....


Al final he arribat a casa, amb 120 km a les cames i 4:28 de pedals i, sobretot molt contenta perquè estic fent els deures per poder fer una bona Barcelona-Perpinyà-Barcelona.




4 comentaris:

  1. Has fet bé no tirand cap a Sant Hilari, Jo rodaba per aquestas bandas y me he mullado, secado i re-mullado, jajaja Portaba un nube per sobre el cap qui em perseguia.

    Quina sort amb la veïna ehhh, jajajaja

    ResponElimina
  2. Déu n'hi do de la canya que et fots!!!...veig que t'has animat amb els Brevets,compte que enganxen i l'any vinent torna la Paris-Brest-Paris.
    Ànims!!!

    ResponElimina
  3. No pares!!!!

    Llàstima del Montcaro, un altre dia serà...

    ResponElimina
  4. Déu n'hi do, sembla que tothom està entrenant aquest cap de setmana!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.