diumenge, 9 de maig del 2010

TERRES HUMIDES DE REMENCES




Ja està!! Prova superada amb èxit. 175 km més al bote. Podia haver anat una mica millor si la pluja no hagués volgut còrrer amb nosaltres però també podria haver estat pitjor, així que estic molt satisfeta de com ha anat.

Ahir a les 18:00 vam arribar a Sant Esteva d'en Bas, per recollir dorsals. Hi havia un bon ambient i vam estar donant una volteta pels stands, desprès d'estar un ratet amb el Guillem i la Miriam, que també estaven per allà :


Aqui ens donaven el carnet de ruta i el xip


Algun dels stands ab bicis xules, xules...




Una maniquis amb els maillots d'aquest any :

I nosaltres molt contents i amb ganes que arribi el gran dia !!

Al vespre, tot el material ven preparadet per l'endemà, que teniem guerra !!!


Avui hem tornat a matinar.... com les grans ocasions. Hem sortit de casa a les 6 i a les 7 ja estavem fora del túnel de Bracons, tot i que hem trobat una mica d'embús alhora d'aparcar el cotxe. En Guillem ens ha vingut a dir hola. Era la seva primera marxa i crec que ha quedat content. Ho veus, home ???!!!!

l'Iván posant-me el xubasquero... per si de cas, jejejeje


I ja preparats a la sortida, en un dels laterals :



Els cracks !!!
Més cracks :

Doncs res, peta el tercer petard i al ataque!!!! A l'Iván l'he perdut de vista de seguida. En Guillem "m'anava controlant" però no sé quan també ens hem separat. El ritme era cómode, però rapidet, com sol passar a les marxes. M'he anat enganxant a diferents grupets fins que hem arribat a Olot, on desprès d'una baixadeta hem començat a pujar Capsacosta. Feia solet, bona temperatura i anava bé. He pujat el port amb energia, adelantant a molta gent que a les pujades punxa. Un cop coronat, cap a baix, menjant-me un plàtan sobre la bici i irant el cel perquè s'havia tapat....

I, efectivament, no ha trigat res en posar-se a ploure. Buahh!! M'ha enganxat la pluja a la baixada desde Capsacosta fins a Ripoll. Estava xopa!! Els peus pesaven un ronyó, no veia res, m'empassava el fanf del de la roda del davant però no he deixat de pedalar. Evidentment.. no hi ha foto !!

La cosa s'ha calmat quan he començat a pujar Canes. També l'he fet a bon ritme, amb el "molinillo-power". Durant aquesta pujada la roba s'ha començat a secar una mica perquè el sol de tant en tant treia el nas. Arribo a Canes i cap a Olot. Quina baixada més xula. Havies de vigilar perquè els frens no frenaven com sempre i l'asfalt estava mullat però he arriscat una mica, ho confesso.

Un cop a Olot, un trosset entre camps, per un caminet estretet que se m'ha fet pesat, perquè feia vent i em costava enganxar-me a algú.

Per fi em planto a Joanetes!! Portava casi 100 km a les cames, eren les 11:30 i anava força bé de temps :



Estic a punt d'arribar a l'avituallament quan veig a l'Iván : "Iván!!!" Quina ilusió!! He menjat una mica (encara no havia posat el peu a terra des de les 8 del matí) faig un parell de fotos i el mòvil m'avisa que està a punt de morir-se... o no!!!! Maldición !!! No tindré fotos per la crònica!!!!




Aquesta he estat a punt de no posar-la, he quedat una mica "senyoreta" i us asseguro que de senyoreta no en tinc res, y a las pruebas me remito ;-)


L'Iván ha anat fent i m'ha esperat a dalt de Bracons. A mi se m'ha fet moooooooooolt pesat, a més a més el vent és el meu pitjor enemic (l'Iván s'en enfot però és veritat...). Buahh!! Quins cops de vent sostinguts, hi havia moments que em pensava que volcava....

L'Iván pujant :




Un cop coronat Bracons, un altre plàtan cap a l'estòmag i baixada ràpida però prudent fins a Torelló. Durant la baixada de Bracons m'ha sortit la cadena. M'he enmerdat i no la podia treure perquè s'havia quedat trabada. Un ciclista m'ha ajudat (i també s'ha emmerdat, quin greu...). He seguit fent la baixada sola i desde Torelló fins a Manlleu he hagut de remar... bufff que pesat anar sola quan el vent molesta... A Manlleu estava l'Iván. Ja no tenia bateria al mòvil, així que fins aqui el reportatge fotogràfic.

Hem seguit un tros junts i ha apretat i l'he perdut de vista al cap de pocs km. He començat a pujar Condreu. No és excessivament dur però amb tants km a les cames... s'enganxa. M'ha costat trobar el ritme però he anat fent. A l'avituallament de Cantonigros l'Iván no hi era i he passat de llarg. I just passar-lo m'ha tornat a sortir la cadena. Grrrr!! M'he tornat a emmerdar, provant de netejar-me amb els cubrebotes (són negres i ja estàn a la rentadora). Aquesta vegada l'he posat sola i com que encara portava un gel, he aprofitat, me l'he obert i me l'he anat menjant.

I ja està, un cop coronat Condreu, una estona planejant amb un vent molt empipador i cap a Sant Esteve d'en Bas!!!!

L'Iván estava a l'arribada. Crit d'emoció, descàrrega d'esforç i felicitat.

Hem anat a deixar les bicis al cotxe, hem agafat la bossa i ens hem dutxat (separats, jejeje). Desprès ens hem menjat un plat de pasta, una mica de pa amb embotit, una Fanta i jo un iogurt de la Fageda que m'ha entrat de fàbula.

Desde lluny m'ha semblant veure al Guillem i l'he anat a buscar corrents (bé, corrents, corrents... no podia, quin mal de cames...). Li hem guardat la bici mentre anava a buscar tiberi. Estava cansat però content. M'alegro molt per tu que t'ho hagis passat bé. Hem estat una estoneta tots tres comentant la jugadeta i cap a casa. De camí, hem parat a un renta-cotxes i hem rentat les bicis, així ja ho tenim fet!!

Durant el dia he vist molta gent coneguda : al Jorge, a l'Adrià i Toni, a l'Alberto i Jorge, al Zepv, a l'Óscar, al Jesús, al Joan i a molts altres que no sé els noms. Gràcies a tots pels ànims !!! Espero que us hagi anat a tots mooolt bé!!

També hem trobat a faltar a un incondicional, a un home amb molt carisme, cap seré i kilòmetres a les cames : l'Àlex Roca. A veure si l'any que ve sí que t'hi pots apuntar!!!!!


10 comentaris:

  1. Una canya aquesta cicloturista.
    Que be ho heu pasat! genial! bones fotos!

    ResponElimina
  2. Doncs sí, m'ho he passat molt bé!!

    Gràcies pels teus consells de master a novatillu jejeje

    ResponElimina
  3. M'en alegro que us ho heu passat bé. Patint, però bé. Que és lo que interessa.
    Felicitats per la fita que us haviau proposat.
    Mònica, encara estaràs més entrenada de cara el 600.
    Felicitats de nou.
    A veure l'any que ve si puc apuntar-me.
    Àlex Roca

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats cracks!
    Ha estat una marxa ben xula, amb tot tipus d'ingredients.
    Sens dubte un bon entreno de cara a la BPB.

    salut

    ResponElimina
  5. Que bien!!! Ya veo que habeis disfrutado mucho apesar de la lluvia.
    Un buen entreno de cara a la BPB, tanto de kms, como psicologico, por la lluvia.
    Felicidades a los dos!
    Un saludo.

    ResponElimina
  6. Felicitats Monica.

    No tenia cap dubte que acabesis la remences i el Brevet 400. No et vaig poder felicitar la setmana pasada però just abans d'agafar l'avió em vaig conectar per intentar saber alguna cosa, eran les 5h de la matinada.
    Ara a per el Bpb i alguna coseta mes.
    Salut.

    ResponElimina
  7. Marcha bonita y muy bien organizada,hemos disfrutado de lo lindo.
    nika me alegro a ver charlado un ratin contigo,estas muy fuerte ,a seguir disfrutando de la bici.

    ResponElimina
  8. Gràcies a tots per les felicitacions i us envio també les meves!!
    Oscarjet, l'any que ve et vull veure allà!!
    Miwi, ja t'has estrenat!!!
    Àlex, que se't va trobar a faltar!!!
    flx, tant patir per res, ho has fet molt bé!!!
    Pere... què dir-te a tu, prou enfeinat estaves!!!
    Noe, cabra!! Estàs com una moto!!
    Jorge, un plaer parlar amb tu, menys mal que tu em vas reconèixer!! A veure si ens tornem a veure!!
    I ànims a tots que sembla que arriba el bon temps... o no???

    ResponElimina
  9. Ostres Mònica ets tota una ciclista... quina passada... :-) moltes felicitats i estic content d'haver-te retrobat... :-) bé, tu a mi... jajjaja

    ResponElimina
  10. Ei Monica, ja esta feta, moltes felicitats superar-la que se de molts que al final van fer la curta

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.