diumenge, 24 de gener del 2010

NO ME N'ENFIO DELS METEORÒLEGS



Avui havia de ploure i .... no ho ha fet.
Per norma miro el radar per Internet abans de sortir de casa amb la bicicleta, sempre que veig que la cosa no està gaire clara. Avui, en principi m'ho hauria d'haver estalviat perquè la cosa estava molt clara.... oi tant que estava clara!!!
Total, que tardet però he sortit. M'he creuat primer amb l'Alfonso, desprès amb el Miguel i més tard amb l'Isidre.

Adéu!!


M'he enganxat a un parell de ciclistes que anaven a bon ritme i he anat amb ells fins Arenys. Allà he passat a buscar al meu pare i hem anat junts fins a Malgrat. Allà ell s'ha quedat a fer un cafetó i jo he donat la volta. De seguida m'he creuat amb l'Iván i m'ha enganxat. Hem anat a bon ritme i hem adelantat a un parell de grupets. A la benzinera de l'entrada de Mataró, hem parat a menjar un plàtan (en l'hem partit) i ens hem enganxat a un grupet dels Routier, on també hi anava el Celada, un amic de l'Iván. El grup s'ha anat desfent i hem arribat al Masnou l'Iván, el Celada i jo. Allà ens hem acomiadat i nosaltres hem girat cua. Hem tornat fins a Mataró, amb vent lateral però a bon ritme.

88 km en total. Una mica sufocada (anava massa abrigada, com sempre...) però contenta perquè em pensava que notaria més el cansament de la sortida amb la btt d'ahir.

Ara a descansar, la millor recompensa !!


1 comentari:

  1. hola nika,,,
    jo tampoc m´hen fioooo,, del temps, deient que plouria i mira per on vaig acabar sortint,,son la òstia!!!
    popriu.blogspot.com

    lo millor es treure el cap per la finesta o porta i dir plou o no plou.
    ja.
    salut i bici

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.