dijous, 8 d’abril del 2010

JA N'HI HA PROU!!

Ahir, quan anava a treballar vaig sentir la lamentable noticia d'aquest accident, amb2 ciclistes morts. Avui he llegit a El Periódico que en són 3 els morts. Per favor, ja n'hi ha prou. Sé que les persones que llegiu aquest blog sou ciclistes i estimeu aquest esport i respecteu la distància de seguretat a la carretera. Per aquest motiu és feina també nostre educar als qui no entenen les normes o aturar aquells delinqüents que se les salten.


Una furgoneta atropella un pilot i mata 3 ciclistes a Tarragona

Una furgoneta va matar ahir tres ciclistes suïssos a l’envestir un pilot de 60 en una recta impecable de la N-340 a Miami Platja, al municipi tarragoní de Mont-roig del Camp (Baix Camp). Sandra G,, de 33 anys, i Medhi I. van morir a l’acte. Un company seu va morir unes hores després a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on havia estat traslladat en helicòpter. Altres esportistes, tots de la mateixa nacionalitat, van resultar ferits lleus
Els Mossos van detenir el conductor, José G. I., de 57 anys i veí de Reus, que va ser denunciat per un delicte d’homicidi per imprudència i un altre de lesions. L’home va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia. La policia investiga ara les circumstàncies del dramàtic atropellament.
«No hi ha hagut mai accidents per aquí, és una recta amb una visibilitat excel·lent, però el dia ha estat molt gris i no ha parat de plovisquejar», va apuntar un veí de la zona, perplex per la tragèdia. El tram, un any enrere, era un formiguer de trànsit. Però la nova variant l’ha transformat en una «carretera molt tranquil·la, amb pocs cotxes i cada vegada més ciclistes».
Al bar Sonia, molt a prop del sinistre, hi havia commoció. Els habituals veien passar el grup de ciclistes cada dia, amb puntualitat helvètica, des de diumenge. «Venien de Mont-roig, donaven la volta a la rotonda i tiraven cap a Cambrils; anaven sempre molt ben equipats», va comentar la cambrera. La zona concentra molts càmpings, allotjaments habituals de cicloturistes.
Des del 2000 han mort 84 ciclistes a les carreteres catalanes, segons Trànsit, que recorda que els vehicles han de guardar una distància de seguretat mínima de 1,5 metres respecte dels ciclistes.

3 comentaris:

  1. Es que tambien da mucha rabia las campañas de ls DGT, nunca he visto ninguna que intente conscientizar los conductores de las debilidades de los ciclistas.
    Hay mucha gente que no tiene ni puñetera idea de como adelantar a un ciclista. La gente mayor es una gran parte de estos, que sacaron el carnet hace años cuando no habia ninguna legislacion en ese sentido. Ahora resulta que amplian el plazo de edad para los conductores mayores, pero no hay ninguna campaña para enseñarles las nuevas leyes.
    Y quien dice mayores, dice los demas, que siguen sin querer aprender lo de la distancia de seguridad.
    Aii, mejor me callo que esas cosas dan mucha rabia. El conductor que asesinó a Xavi no ha sido ni siquiera mencionado como posible culpable, todo se ha quedado en un accidente infortuno, y no ha sido asi, que ha pasado entonces para que se callara todo?
    Enfin, rabia me da esas cosas.

    ResponElimina
  2. Pues más de lo mismo Noe, igual que le pasó a Xavi, en zona con visibilidad y una p... furgoneta:
    la distancia de seguridad y el poco respeto y cultura de mucha gente en este país.
    Salut i suerte en las carreteras.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.