dilluns, 12 de juliol del 2010

DE LA MUNTANYA AL MAR


Doncs sí, ja tornem a pedalar per la NII. La veritat és que és un luxe poder canviar de paisage en només 2 hores de cotxe. Dels Pirineus al Mediterrani.

Diumenge vam arribar de Puigcerdà i a les 6 de la tarda, que no feia tanta calor, vaig agafar la bici i vaig anar fins a Calella, on desprès de donar la volta a la rotonda, vaig agafar la carretera interior que agafo moltes vegades (Sant Iscle i Sant Cebrià). Hi havia molt de cotxe que tornava direcció Barcelona i la gent estava molt esberada pel partit i, la veritat, em feia una mica d'angúnia anar x la nacional, per aixó vaig optar per fer una mica més de desnivell però anar tranquileta.


Aixi que un cop he arribat a Arenys de Munt, he continuat fins a Matró per dalt, xino xano i gaudint d'una tarda de juliol magnifica. 53 km que m'han vingut de meravella.

Però tot es pot millorar, oi??
Avui el matí he tornat a sortir i he fet la mateixa volta que ahir, amb una petita diferència... avui he tingut companyia ;-)

Mireu com estava el mar aquest mati....

Ens hem posat el maillot de gala i a gaudir del dia tan esplèndid que feia :



Aqui hem agafat el desviament i a Sant Iscle :

Pocs cotxes i arbres que ens feien ombra :

Fent de gregària a l'Iván.... és que no em tira.... jejeje

Hem parat a omplir bidons, que ja estaven buits :

I hem seguit amb el vent en contra fins a Mataró :


La sortida no té res d'especial però un dia que anem "ben conjuntats" em feia gràcia fer aquesta mini entrada. No sempre es pot fer rutes llaaargues i xules com les que tots anhelem. Per tant, s'ha d'aprofitar qualsevol dia per fer-lo especial, encara que sigui x la NII i que sigui una ruta que la puguis fer amb els ulls tancats.

1 comentari:

  1. Fent país, que n'aprenguin!!!

    I marcant el ritme a l'Iván, com ha de ser jeje

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.