divendres, 17 d’abril de 2015

11 SORTIDES


Les coses van avançant al seu ritme, ni més ràpid ni més lent.
Ja he fet 11 sortides i l'ocasió es mereix l'entrada. Han sigut 11 sortides  en les quals les sensacions han anat canviant, depenent del dia, del moment i del temps.

Les primeres van ser de 15 KM... passava més temps preparant-me que pedalant però la recompensa no tenia preu. Desprès vaig iniciar les de 20, 25 i 30, atrevint-me a posar-me de peu sobre l'Scott. Ara ja estic als 35 km. L'increment de km va en funció de les sensacions i de la recuperació i, com les plantes, necessito el meu temps, doncs els músculs està fluixets i han de començar a fer un remembering...

En l'últim control ecogràfic es va poder veure que les sutures ja han sigut absorbides pel cos i, tot i que encara hi ha una part una mica inflamada (i que de vegades fa la punyeta) l'anclatge del múscul al tendó està perfecte. Així que seguim!!

Com que m'agrada parlar dels sentiments que em provoca la bicicleta, sempre que intento definir-los m'apareix la paraula passió. I com que aquesta etapa de la meva vida ciclista l'he dividida en 11 parts, l'altre dia vaig estar pensant en 11 paraules, totes elles que comencin per P, amb les quals pugui expressar tot el que em passa pel cap.... i les vaig trobar!!

1.- PASSIÓ
2.- PACIÈNCIA
3.- POR
4.- PERSEVERÀNCIA
5.- PARANOIA
6.- PATIMENT
7.- PLAER
8.- PLOR
9.- PRUDÈNCIA
10.- PREOCUPACIÓ
11.-POSITIVISME

Són tan fàcils d'escriure i tan difícils de portar-les a terme, d'evitar-les, de prevenir-les o de gaudir-les que no puc evitar somriure quan les llegeixo perquè cadascuna d'elles està tan plena de contingut que casi no hi cap en ella... m'encanta la P!!

M'agradaria .... mentida, somio en fer entrades amb més contingut, amb més km i amb més fotos però encara no puc i em sap tan greu que busco qualsevol excusa per fer-ne una. Em segueix anant molt bé escriure, m'agrada fer-ho i, tot i que possiblement em llegiu pocs, a mi ja em val la pena. M'ajuda a trobar sentit a la meva lluita, que mai n'ha deixat de tenir però que no sempre ha estat ni fàcil ni fructífera.

Aviat, més i millor !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.