dissabte, 2 d’octubre del 2010

TAFANEJANT ENTRE TRIATLETES

Dissabte.... ai que ens costa aixecar-nos.... El dia s'ha llevat tapadot, no amenaçava pluja però el sol estava... bé, no sé on estava.

A mi em feia mandra sortir, era tard (les 9) i volia anar a comprar 4 coses.
Però l'Iván s'ha aixecat amb més energia que jo i me l'ha encomanada, així que ens hem canviat i a rodar una mica. Només sortir ens hem creuat amb el Fèlix (Hola !!!!). Mare meva com estava la NII de triatletes ajupits!!! L'Iván s'hi ha enganxat en un grupet i ha desaparegut. A Calella m'estava esperant i com que a li feia gràcia anar a veure l'ambientillo de la Challenge que hi ha demà per aquesta zona, hem entrat dins del poble i mireu quina balconada hem vist :

Hi havia forces stands amb material divers, ofertes i novetats :


Tafanejant a veure si hi havia alguna ganga... i no :-(


Aquesta és l'arribada i al final es veu l'arc per on passaran els valents que l'acabin :

Aprofito x desitjar molta sort a la Noe !!!

Hem girat cua i ens hem enganxat a un grupet que pedalava amb alegria, els Dimonis de Badalona. Hem anat tota l'estona a 35-40 Km/h, amb un ventet a favor que s'havia d'aprofitar. L'Iván s'ha posat a davant i ha fet que el grup s'estirés però ens hem anat reagrupant... l'escanyaré !!!

Hem arribat a casa, dutxa, estiraments, suc de taronja i a comprar el diari i 4 coses més que em faltaven (Clara, m'he comprat l'Artilane!! I no és dolent ;-) Merci i molta sort per demà diumenge!! A tope!!!)

Tornant de comprar he vist una façana super curiosa que m'ha cridat l'atenció... ocells, un gatet i un dimoni pedalant sobre una bicicleta !! No sé qui hi viu, però o és un dimoni o un amant del ciclisme, perquè per posar-se aixó a la façana...


Per acabar aquesta mini-crònica us ensenyo les fotos que fa el meu amic Àlex Roca, diariament, a la mestressa de les nits... aquestes són les d'aquesta última setmana. Xules oi ???

Demà toca matinar, tenim la Marxa de Molet, la Pelegrí Pi. Ja us ho explicaré !!

4 comentaris:

  1. Molt guai, la Noe corre ?¿?¿?¿?¿?¿!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Sí, sí, x equips, ella fa el tram de bici !!! Segur que trionfa !!

    ResponElimina
  3. Hi Monica,
    A great and interesting blog you have here. Unfortunately I can only enjoy the pictures as I don't speak Spanish. But still I like your blog and will be visiting more often.
    Best regards from southern Texas, and thx for your comment in my blog,
    Pit

    ResponElimina
  4. Nika, Ivan...un plaer ni que sigui nomes dir hola!
    Si que era diferent l'ambientillo de la NII


    salut

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.