dijous, 13 de maig del 2010

NO PARES, SIGUE SIGUE!! NO PARES, SIGUE SIGUE !!


Bufff!! Això és un no parar.... voleu dir que l'esport és bó pel cos??

Avui he mirat web i posava que fins les 11 del matí no plouria a la zona del Maresme. No eren les 9 que ja estava rodant per l'asfalt (encara sec...) de la N-II. Tenia vent de cara (per variar) però anava fent, sense treure l'ull del cel. Estava tapat però no amenaçava tempesta. A l'alçada de Canet m'han enganxat un parell de ciclistes i he anat un tros darrera d'ells (s'havia d'aprofitar mentre no em deixessin enrera!!).

Com que el cel s'anava enfosquint per moments, no he anat fins Malgrat, la meva primera intenció, i he donat mitja volta a Calella. El cel anava aguantant però a l'alçada de Canet, 'ha començat a ploure.


Al principi era pluja d'aquella que no mulla i que refresca... al cap de 2 minuts estava xopa. M'ha caigut un xàfec !! Tenia les sabates negades d'aigua, el coulotte xop i ple de fang, m'he tret les ulleres perquè no veia res i les gotes que queien del casc seblaven una font... El terra estava empapat, mare meva, amb lo neta que tenia la bicicleta !!!!

He arribat a casa completament xopa. La Puri, la portera m'ha dit "Pero niña, dónde vas asís?? Madre mia, si pareces un pollito asustao!!" . M'he tret la roba i estava empapada... i el mòbil!! Encara té la pantalla entelada, espero poder-lo recuperar!!!

Demà també plourà, així que descansarem (o anirem al gimnàs). La bici torna a estar neta. I l'he de mantenir aixi perquè dissabte hem d'estar a Tortosa a les 8 del mati perquè amb l'Iván, en Miwi, en Xavi i el Farell anem a pujar el Moncaro !! Per fi !!!


Aqui teniu l'altimetria :


Començarem pujant els casi 25 km del port, baixarem i .... si no fa gaire vent


pujarem el parc eòlic per Bitem :

En total seran uns 80 km amb 2.000 metres de desnivell acumulat.

Potser no són gaires km com per fer aquesta excursió en cotxe i haver de sortir de casa a les 6 del matí, però crec que el port s'ho val.

A veure si tenim un bon dia i podem fer fotos ben xules.


8 comentaris:

  1. Eeeeeiii Mònica que jo també hi aniré... però no se a quina hora...

    ResponElimina
  2. I segueix així...sense parar!
    Jo ahir em vaig mirar be el cel abans de sortir per tal de defugir de la pluja i vaig tenir sort de poder fer un parell d'horetes amb sol.
    De cara a demà no m'he animat pel que tu dius. Moltes hores fora de casa per fer pocs kms. M'estimo mes aprofitarles al màxim a sobre de la bici encara que sigui en carreteres mes properes, conegudes, i no pugui gaudir de la vostra companyia.
    Que us vagi molt bé!!!

    (desgraciadament, demà diuen que entra Nord, per tant tindreu el Mestral bufant. Al menys, sembla que nomès serà entre fluix i moderat)

    ResponElimina
  3. He trobat, buscant les meves i les de Jorge, les teves fotos de Remences a fotoinstant.com. Teclea 7 hores, 30 minuts i 55 segons al apartat "arribades" i allà son. Sort a la BPB!! Qualsevol any, quan em torni boig, la faré!!

    ResponElimina
  4. emportat un xubasquero i una bossa de plastic petita pel mòvil, que jo m'estic plantejant de possar un "guardabarro" a les dues rodes per no mullar-me, de moment no he sortit ,ja.Sort i gas amunt

    ResponElimina
  5. Pues jo despres de Remences només he pogut fer dos sesions d'spining.
    A veure si demà s'aguanta.
    Sort pel Mont Caro!

    ResponElimina
  6. Sort al Mont Caro.
    Espero que no us faci vent i que no us plogui.
    Un port dur, però guapo.

    Tres que farem la BPB, el diumenge, aprofitant que no plourà (esperem) farem uns 200 km sortint i tornant a Bcn fent 150 km del recorregut i fent l'enllaç per Collformic.
    Àlex

    ResponElimina
  7. Hola Monika, ja fa temps q segueixo el teu blog i el d la Noe, i em quedo flipant d tot el k feu, teniu el llistó femeni ben alt, jo ni d bon tros faig ni la meitat k vosaltres, pero cuant no tinc ganes d tocar la bici m'animo d pensar el k vosaltres, felicitats per la marxa de Remences per que amb la k va caure, jo faig fer la curta.
    Que vagi molt bè pujant al Montcaro (jo tinc ganes d anar)i a seguir pedalant!!!

    ResponElimina
  8. Al final, per culpa d'algunes baixes hem ajornat k'excursió al Moncaro.:-(
    Bé, com que el portet estarà allà durant un aquants anyets més.... ho tornarem a intentar.
    Quan així sigui, Núria espero que t'hi apuntis !!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.