diumenge, 6 de juny del 2010

UNA MICA DE POTI-POTI...

Us presento al Celada, a l'Iván ja el coneixeu ... dos "amiguetes" que
a hores d'ara estan fent la Transcatalunya


Ahir vaig fer una sortideta curta en km però amb una mica de desnivell. Havia d'estar aviat a casa perquè havia d'acompanyara a l'Iván i al seu amic Celada a la Molina, des d'on començava la Transcatalunya.
Així que vaig anar fins a Calella, vaig girar i a Sant Pol vaig pujar cap a Sant Iscle i Sant Cebrià. Desprès vaig seguir per dalt (per la costa feia massa vent...) i vaig pasar per Arenys de Munt, Torrentbó, Sant Vicenç de MOntalt, Llavaneres i Mataró.
Dutxa ràpida, dinar cap a la 1:00 i cap a Badalona a recollir el Pedro, el pare de l'Iván i al Celada, el company bbtero. Un cop les dues bicicletes montades al portabicis.... cap a la Molina!!



El viatge va ser distret, anavem xerrant i ens explicavem les nostres batalletes.
Un cop vam arribar a l'hotel que els hi havien assignat, van preparar les bicis per anar al control d'arribada, van deixar la bossa a l'habitació i nosaltres vam tornar.

Aquest és l'hotel on han dormit :

Aqui l'Iván i el Celada preparant el tema...





Tot preparat : ja estan les nenes a punt de fer km..

La del Celada


I la de l'Iván


Avui m'he aixecat aviat i una mica abans de les 8 ja trepitjava la NII. Estava tapat, tenia pinta de pluja, però he pensat que vindria més de cara al migdia....


A l'alçada d'Arenys m'han enganxat els del MónBiike, capinejats pel Jaume. M'ha reconegut i hem anat xerrant uns estoneta. He hagut de deixar de xerrar perquè a 35-37 km/h... em costa mantenir la respiració correcta si xerro. Quan s'acostava el repetxon de Sant Pol, jo ja m'he acomiadat del Jaume però han afluixat una mica (....) i sense treure el plat els he pogut seguir. Total, que hem anat junts fins a Malgrat. Ells seguien fins a Sant Feliu i com que no veia del tot clar el cel, m'he estimat més girar.

Entre Arenys i Canet


A punt d'arribar a Malgrat :
Ai, ai, ai el cel...

A Calella..... m'ha començat a ploure.


Era d'aquella pluja que no acaba de mullar. Com que ha parat, he parat a Canet i he aprofitat per menjar un plàtan que portava... tenia gana!!




Desprès de carregar forces, he pensat que podria anar fins Alella i fer Font de la Cera i Parpers però a Arenys m'ha caigut un bon xàfec. Com que no em volia mullar més (aquest any m'he mullat com mai, amb els dis que ha arribat a ploure) he parat a la BP i m'he esperat 5 minuts. He contestat un sms a l'Iván (anava pel km 50) i he fet un parell de fotos... com no ;-)


Les dues protegint-nos de la pluja...



Ha afluixat una mica i he aprofitat per tornar a la carretera. Al cap de 5 minuts s'ha tornat a animar i ha sigut quan he decidit no parar. Ja estava mullada i la bici bruta (ggggrrrrrr!!!) així que ara es tractava d'arribar a casa el més aviat possible.
El panell de comandaments ja estava xop...


Quan he arribat, he aprofitat que tenia l'altre bici montada al rodillo i he estat 40' rodant suau, per no emprenyar a la veïna i per suar una mica.


Desprès dutxa i a la glòria.....

Per la tarda aniré al Forum a buscar l'Iván. La marxa acaba allà. Espero que no els hi hagi plogut molt i que el terra no estigui gaire enfangat, perquè si arriben tots de color marró, em costarà de reconèixe'l :-)

Ja tinc fotos de l'arribada!!!
L'Iván i el Celada


L'Iván...


Han arribat molt bé, bruts cansats i ben acompanyats de la Mariona!!
Felicitats campiona !!!


6 comentaris:

  1. Vaya pareja, no perdonais, cuando estoy un poco bajo de moral, un paseo por tu blog me retorna a la realidad sois un ejemplo para el resto de bikers.
    Mis compis de st. Andreu me repiten"... no veas con la Nika, menuda makina!!.." ja ,ja, eres toda una personalidad.
    Un saludo desde esta población al margen derecho del rio Llobregat.

    ResponElimina
  2. Espero news de la trans...!
    I avui no ens em topat de miracle,he anat a Pineda a la cursa i en el viatge de anada i tornada per la NII , a part del paisatge gaudeixo fixant-me en els ciclistes!!!! segur que t´he vist...heheh
    Ets una autentica pedalator !!!bona setmana!Quin mono tinc de bici de carretera pero no tinc temps per tooooot !!!!!

    ResponElimina
  3. Ostres Oscarjet, he vist gent corrent!! Jo anava amb un grup d'uns 10, molts amb maillot blanc... i anava al final (of course, jejeje) A veure si un dia coincidim i ens reconeixem1!

    Pirri, tu no parlis tant que amb l'etapa fins a Rassos de Peguera.... tampoc és per estar baix de moral, jejeje cuida't

    X cert, la trans... molt bé, els hi va ploure però no tant com podia haver plogut, ben organitzada i un èxit de gent. A veure si no la tornen a treure del calendari

    ResponElimina
  4. Ei parella!
    Enhorabona al Ivan per la Transcatalunya, i tú Nika, no pares mai? la veritat es que el diumenge el cel no auguraba res bo :-(
    Nosaltres vem pillar moolta pluja fugint d'un Montseny que no ens volia per allà ja ja ja

    salut, i bona setmana!

    ResponElimina
  5. Ei Mònica!M'ha fet molta ilu veure'm al teu blog! Vaig tenir molta sort de trobar-me a l'Ivan i els altres.
    Veig que tu no pares mai, bici amunt i bici avall!
    Espero que algun dia poguem compartir alguna sortida.
    T'he enviat mail també, suposo que l'hauràs rebut.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  6. Bé, enhorabona als finishers de la Trans!!!! genial!! acabo de parlar amb un amic que la va fer tb...!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.