diumenge, 11 d’abril del 2010

A FALTA DE KM.... MÉS KM




Com que avui encara durava "el disgust", l'Iván m'ha proposat una ruta conjunta. La veritat és que em venia de gust sortir sola, al meu ritme, fer una bona estona i cansar-me però sabia el per què d'aquesta proposició i amb moltes ganes he acceptat.

Hem sortit direcció Girona, cap amunt. Les cames estaven fresques i feia una temperatura excel.lent. Per fi!!! Hem anat pedalant fins a Pineda, on hem donat la volta i hem arribat a Sant Pol. Allà hem pujat Sant Iscle i Sant Cebrià. A Arenys de Munt ens hem trobat a l'Anna, amb qui hem pujat Collsacreu.


Allà ens hem acomiadat i hem seguit fins a Sant Celoni. De Sant Celoni ham anat pedalant fins a Llinars del Vallés, on poc abans d'arribar-hi hem parat a comprar aigua i una Cocacola. Feia calor, ens hem tret els "manguitos" i les marques de sol ja comencen a delatar-nos...


Quan hem arribat a Llinars, hem pujat Can Bordoi. Allà el sol ja començava a apretar i he tingut el primer sofocón de la temporada...

Un cop a dalt, hem baixat cap a Dosrius i hem pujat Parpers.


Allà hem menjat una barreta que portavem i hem decidit acabar la ruta tal i com l'haviem planejat. Així que hem baixat fins a la Roca del Vallés, des d'on hem començat a pujar cap a Òrrius. Aquest tros ja s'enganxava... però hem arribat a dalt bé, suadets, que ja toca :



D'aqui hem baixat fins a Argentona i d'allà cap a Mataró.
98 km, 1150 de desnivell i 4 hores clavades de bici.... no he fet els 218 que em tocaven però em dono per satisfeta !!

Bona setmana a tothom!

4 comentaris:

  1. No està malament!!

    A entrenar que tenim un maig amb molts compromisos... i no et penso anar esperant!! jeje

    ResponElimina
  2. Com que no?????? amb les vegades que ja t'he esperat!!!! Doncs res, a seguir a la cabra (si pots, jejejeje)

    ResponElimina
  3. Bona sortida, a mes a mes, amb el dia tant bó que feia ahir, era una delicia sortir a pedalar.

    ResponElimina
  4. No em parlis de la cabra que per intentar seguir-la unes quantes vegades mira com em va deixar el dia del rat penat, fet un drap!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.