dissabte, 17 d’abril del 2010

SOL SOLET, VINE'M A VEURE VINE'M A VEURE .... PER FÍ !!


Per fi!!! El sol s'ha deixat veure!! El dia que estan dient que el cel està ple de cendres del volcà que està en erupció sota del glaciar Eyjafjalla a Islàndia, avui per fi a Catalunya (si més no al Maresme...) el sol ha decidit treure el nas....

Hem passat a recollir el meu pare per Arenys, com fem habitualment, i hem anat tots tres (l'Iván, el meu pare i jo) cap a Malgrat. L'Iván ha agafat la BTT :

Arenys, esperant al meu pare :



Hem anat fent fins arribar a Malgrat, on hem fet un café amb llet ràpid i hem petat una mica la xerrada, ja que feia dies que no ens veiem :






Desprès del descans, hem tornat direcció Mataró, però el meu pare i jo ens hem desviat a Sant Pol. L'Iván ha seguit sol fins a Mataró. Nosaltres hem pujat per Sant Cebrià i Sant Iscle fins Arenys de Munt.



Allà hem decidit pujar Collsacreu. Feia un dia esplèndid, estavem arraserats del vent i s'havia d'aprofitar!! A dalt a Collsacreu hem descansat un parell de minutets i cap a baix!!


A Arenys de Munt ens hem acomiadat amb el meu pare. Jo he seguit cap a Mataró per la carretera de Sant Vicenç de Montalt. A l'alçada de Llavaneres m'he creuat ab els d'Arenys de Munt i desprès m'ha enganxat el Valentín, amb qui he anat xerrant fins a Mataró.

Des d'allà, he tornat a agafar la NII i he arribat a Vilassar, on m'he desviat. He pujat fins a Cabrera de Mar (la NII anava molt plena) i he seguit la carretera fins Argentona. Allà ja he anat direcció el Carrefour, on he tornat a agafar la NII i he arribat a casa, amb 95 km a les cames, contenta pel dia tan rodó, per la companyia i amb ganes de tornar-hi demà.... amb permís del temps ;-)

Si avui el Barça guanya a l'Apanyó..... serà un dia perfecte !!!

2 comentaris:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.