diumenge, 14 de febrer del 2010

PÓ VA SÉ QUE NO...


Avui he hagut de girar cua quan tot just acabava de començar a pedalar. He sortit de casa i estava nevant!!! Haviem quedat amb el meu pare que ens trobariem per la carretera i he començat a pedalar. Em feia gràcia i tot!! Però al cap de poc les mans em feien molt mal i tenia els dits grossos tan gelats que no podia ni pujar ni baixar pinyons. Quan la neu m'ha començat a picar a la cara, he parat i he trucat al meu pare per saber per on anava. Estava a Canet i també li estava nevant. Així que he decidit donar la volta i tornar cap a casa, tota encongida amb 3 km a les cames...

Com que ja estava vestida de ciclista (o disfressada....) he aprofitat i he fet una horeta de rodillo, provant de no fer gaire soroll per evitar que la veïna es queixi. Més tard, cap a les 12:30 ha sortit el solet i la temperatura s'ha recuperat una mica. Aleshores és quan penses "Hauria d'haver sortit!!!" però jo porto malament el fred a les mans i peus i crec que m'he estalviat un bon refredat.

Així que res, a esperar que durant la setmana el temps millori (dilluns i dimarts sembla que plourà).....

4 comentaris:

  1. Ben fet!!!

    No val la pena arriscar-se per un dia d'entrenament!!

    Ja arribarà el bon temps (però que arribi aviat!!)

    ResponElimina
  2. Consejos para un entreno un dia de mucho frio. 1ºcomprar fruta en el mercado correspondiente con la pareja 2ºbocata de beicon y queso una copa de vino (del bueno)y un cafe 3ºno separarse mas de 2 metros de la chimenea, por lo menos hasta bien entrada la tarde, es mui importante,es un tipo de entrenamiento que por su dureza no es aconsejable practicarlo amenudo,yo lo hice el sabado y aun tengo secuelas (creo que me recuperare)

    ResponElimina
  3. Guillem, mira't lentrenament que proposa en Miguel...

    Miguel, en prenc nota!!! Amb aquest entrenament imagino que faràs la QH amb 6 hores.... o menys????

    ResponElimina
  4. Avui va a sé que sí????

    O faràs entreno tipus miguel??

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.